Libnet.ro
UNICEF

19:45

Grupul CEZ: Parcul EOLIAN din Romania este CEL MAI MARE din Europa.

România Liberă România Liberă,
Grupul CEZ: Parcul EOLIAN din Romania este CEL MAI MARE din Europa.

Parcul eolian din Romania este cel mai mare din Europa, cu o capacitate record de 540 MW, dupa ce o noua turbina eoliana a fosta conectata joi la retea, potrivit unui comunicat de presa al grupului de utilitati ceh CEZ difuzat de CTK, informeaza Agerpres. Parcul eolian este cel mai mare proiect din lume, in afara de cel din SUA, a declarat CEO-ul grupului de utilitati ceh CEZ, Daniel Benes. Grupul CEZ a cumparat in 2008 proiectul pentru construirea parcului eolian de la Fantanele-Cogealac, . continuă pe România Liberă

Business Report: Polita RCA s-a scumpit si cu 28%. De la anul se transforma in CASCO; Cum sa recuperezi banii inghititi din greseala de pe cardul tau; Cea mai inalta cladire din Romania este de vanzare: Cine ar putea sa o cumpere; Noul Volkswagen Beetle C

Bancile europene ar putea fi nevoite sa vanda active de 4. 500 miliarde dolari. Bancile europene ar putea fi nevoite sa vanda active de cel mult 4. 500 de. Pretul ofertei Transgaz, peste aproximativ doua saptamani. Guvernul a aprobat, ieri, memorandumul privind oferta secundara de vanzare a unui pachet.

Vasile Blaga: Guvernul Ponta este cel mai slab de dupa caderea comunismului

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a facut, miercuri, o analiza critica a celor cinci luni de la instalarea Guvernului Ponta. Guvernul Ponta este cel mai slab de dupa caderea comunismului, a spus Blaga,.

Eugene Czolij, presedintele Congresului Mondial al Ucrainenilor: Romania este un exemplu privind modul in care trateaza minoritatile nationale

Presedintele Traian Basescu l-a primit marti, la Palatul Cotroceni, pe Eugene Czolij, presedintele Congresului Mondial al Ucrainenilor, in cursul intrevederii fiind abordate aspecte privind situatia minoritatilor nationale din cele doua tari, informeaza un comunicat al Administratiei prezidentiale. Seful statului a apreciat ca romanii din Ucraina ar trebui sa aiba drepturi similare celor acordate de Romania minoritatii ucrainene, in timp ce oficialul ucrainean a afirmat ca Romania este un exemplu in ceea ce priveste modul in care trateaza minoritatile nationale.

Ministerul RUS al Afacerilor Externe: Romania este un stat care NU POATE FI CALIFICAT DREPT ...

Ministerul rus al Afacerilor Externe se opune ca o statie de metrou din Sankt-Petersburg sa se numeasca Bucuresti, transmitand o scrisoarea in acest sens catre primaria orasului Sankt-Petersburg, relateaza postul de radio Russkaia Slujba Novostei in pagina electronica, potrivit Mediafax. Romania este un stat care nu poate fi calificat drept prietenos, iar relatiile cu Bucurestiul stagneaza, anunta scrisoarea Ministerului rus de Externe, potrivit postului de radio Russkaia Slujba .

Viktor Orban este preocupat de tendintele politice nationaliste din Romania.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, si-a exprimat preocuparea in legatura cu riscul aparitiei unor tendinte politice nationaliste in Romania, informeaza MTI, scrie Mediafax. Cu ocazia Conferintei Rezistentei Ungare MAERT), desfasurata la Budapesta, Orban a declarat ca Guvernul ungar are toate motivele sa fie preocupat in legatura cu evolutiile politice din Romania, dat fiind ca, ani intregi, nu au existat mesaje politice de genul celor de acum. Potrivit MTI, Orban a declarat ca Guvernul ungar .

Adelina si Cristi Chivu se muta in cea mai scumpa vila din Romania

Cristian Chivu a cumparat cea mai scumpa vila din Romania. Pentru proprietatea din Corbeanca, de langa Bucuresti, fotbalistul a platit 4 milioane de euro, cu 2,5 milioane mai putin decat cerea proprietarul. Continue reading .

Ungureanu a transmis un mesaj Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania

Presedintele Forta Civica, Mihai-Razvan Ungureanu, a transmis un mesaj Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania, cu ocazia Zilei Holocaustului, dedicata comemorarii victimelor Holocaustului din Romania, arata un comunicat de presa remis redactiei.

Corlatean a discutat cu Shimon Peres despre Holocaustul din Romania.

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a fost primit de presedintele israelian, Shimon Peres, care a recunoscut faptul ca evreii originari din Romania reprezinta una dintre cele mai mari comunitati care au supravietuit Holocaustului, potrivit Mediafax. Discutiile au pus in evidenta rolul deosebit in consolidarea relatiilor bilaterale, care revine comunitatilor evreiesti si a israelienilor originari din Romania in consolidarea relatiilor bilaterale, comunitate despre care presedintele Shimon .

LUMINA LED 2012, primul eveniment din Romania dedicat sistemelor de iluminat ale viitorului

Electromagnetica, in parteneriat cu Comitetul Na and tional Roman de Iluminat CNRI), organizeaza, astazi si maine, primul simpozion din Romania dedicat folosirii eficiente a luminii, LUMINA LED 2012, conform unui comunicat trimis redactiei.

Subiectele Zilei: Sefa magistratilor din Romania: Politicienii vor sa puna mana pe Justitie; Din 2013 incepe avalansa scumpirilor. Ce alte vesti proaste ne da economia; Un ONG obscur a trimis 400 de observatori in tara lui Dragnea; O motiune impardonabila

Ministrul Nica al Arabiei, la cursa de camile pe banii Postei. Curse de camile, plaje feerice si cazare in hoteluri ultraluxoase sunt deliciile de care are parte. Baron pentru o zi. Cum poate deveni Avrigul atractie turistica. Un festival de arta medievala scoate din ruina unicul complex baroc din Romania - palatul din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )