Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cel mai mare trader roman de cereale: Cu Dunarea care ne curge la picioare, in fiecare an vorbim de seceta

B1 B1,
Cel mai mare trader roman de cereale: Cu Dunarea care ne curge la picioare, in fiecare an vorbim de seceta

Analiza la rece! Cel mai mare trader roman de cereale analizeaza piata granelor autohtonem. Mihai Anghel, marele producator in agricultura din Romania, considera ca nu se. continuă pe B1

Mare producator si exportator roman de cereale: Cu Dunarea care ne curge la picioare, in fiecare an vorbim de diminuare a productiei din cauza secetei

Dificultatile din agricultura se perpetueaza de la un an la altul, in conditiile in care vorbim in permanenta de seceta, de lipsa de apa, intr-o tara in care apa se scurge pe Valea Sambetei degeaba, a declarat Mihai Anghel, unul dintre cei mai mari producatori si exportatori de cereale, citat de Mediafax.

Cum s-au distrat romanii, in statiunile montane, in acest weekend. Sinaia Forever, cel mai mare festival din acest an cu bucate traditionale si dulciuri alese (VIDEO)

Romanii s-au distrat pe cinste in statiunile montane! Mai ales ca la Sinaia este cel mai mare festival din acest an cu bucate traditionale, dulciuri alese si spectacole in aer liber. De toate.

Secretarul general al NATO: Rusia este cel mai mare vecin si NU ii putem inchide usa! (VIDEO)

Rusia este cel mai mare vecin al NATO si NU ii putem inchide usa!. Este afirmatia socanta a secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg. Acesta, impreuna cu ministrul german de.

FOTO. Cum arata cel mai mare PARC de distractii acoperit din lume, care a costat un MILIARD de dolari

IMG Worlds of Adventure, un parc de distractii care a costat peste 1 miliard de dolari si a necesitat trei ani pentru realizare, si-a deschis portile.

Aparatura medicala de ultima generatie pentru cel mai mare spital de urgenta din Baragan. Un RMN, in valoare de 7,5 milioane lei, cea mai importanta achizitie

Activitatea celui mai mare spital de urgenta din Baragan are toate sansele sa devina performanta si sa atraga medici tineri printr-o investitie a Consiliului Judetean in aparatura ultramoderna. Autoritatile vor directiona peste un milion de lei din excedentul rezultat la incheierea exercitiului bugetar 2015 pentru a dota unitatea medicala.

Cel mai lung pod din sticla, inchis la 13 zile de la inaugurare. Ce motiv au invocat oficialii (VIDEO)

La 13 zile de la inaugurare, cel mai mare si mai lung pod din lume construit in China a fost inchis. Oficialii au explicat ca podul a avut un numar limitat de vizitatori, aproximativ 8. 000 de oameni.

Copilul roman de geniu: are IQ mai mare decat cel mai cunoscut savant din lume

Mihail Iulian Barascu este un adolescent de 14 ani din Craiova. in urma testelor Mensa, s-a constat ca are coeficientul de inteligenta mai mare decat al lui Stephen Hawking, relateaza publicatia.

Cel mai bogat om din India vrea sa ofere Internet 4G gratuit pentru un miliard de oameni

Cel mai bogat om din India investeste 20 de miliarde de dolari intr-o companie de telefonie mobila care ar putea aduce internet de mare viteza in casele a sute de milioane de persoane.

Cea mai mare indemnizatie de cresterea copilului, calculata dupa aplicarea noii legi, este de 35.000 de euro: Banii nu au ajuns la beneficiar pentru ca dosarul este inca verificat de ANAF

Un barbat din Sibiu este cel care ar trebui sa primeasca cea mai mare indemnizatie pentru cresterea copilului. Cei 35. 000 de euro pe care tatal ar trebui sa-i primeasca nu au ajuns inca la el, dosarul s.

China a inchis cel mai lung pod de sticla din lume, la scurt timp dupa inaugurare. Ce au descoperit constructorii

Cel mai lung si mai inalt pod de sticla din lume, aflat la Zhangjiajie, in provincia Hunan din China, a fost inchis temporar, care urmare a afluxului foarte mare de turisti de dupa inaugurarea din.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2084 seconds )