Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare vas de croaziera din lume a inceput primele teste pe apa - FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare vas de croaziera din lume a inceput primele teste pe apa - FOTO VIDEO

Cel mai mare vas de croaziera din lume, care a primit numele Harmony of the Seas Armonia Marilor), a inceput in aceasta saptamana primele teste pe apa, in vestul Frantei, revenind la santierul unde a fost construita in cursul zilei de duminica, informeaza site-ul gcaptain. com, potrivit News. ro. continuă pe Adevărul

Cel mai mare vas de croaziera din lume a plecat in prima calatorie

Un vas de croaziera mai mare decat Tinanicul si decat inaltimea Turnului Eiffel a pornit, joi, in prima sa calatorie, scrie AFP.

Lipsa medicilor, o problema grava. Cel mai mare spital de urgenta din Baragan a fost declasificat de Ministerul Sanatatii

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan a fost declasificat de la gradul III la gradul IV, din cauza crizei de medici cu care se confrunta. in aceste conditii, unitatea medicala din Calarasi va primi cu 10% mai putine fonduri de la Casa de Asigurari de Sanatate.

Faze Tari: Facebook va deveni cel mai mare cimitir virtual; Locurile de joaca din Rusia rurala sunt mai infioratoare decat cimitirele in miez de noapte; Pentru ei, cautatul prin gunoaie e un hobby devenit afacere

O femeie a facut cumparaturi de mii de euro dupa ce a crezut ca a castigat la loterie. Ce descoperire a facut apoi sotul. O femeie din Franta. Un cuplu de chinezi si-a vandut copilul pentru a-si cumpara un iPhone. Un cuplu de chinezi a fost condamnat la inchisoare dupa ce a incercat sa isi.

A murit Jon English, unul dintre cei mai cunoscuti cantareti australieni din lume

Jon English, celebrul cantaret australian, a incetat din viata chiar in timpul unei operatii la inima. Artistul avea 66 de ani, scrie theguardian. com. Muzicianul a murit pe masa de operatie,.

Afacerea de milioane care a pornit de la un cazan de rachiu si a ajuns cea mai mare fabrica de bauturi spirtoase

Timp de sapte decenii, renumita familie de bancheri Chrissoveloni a detinut cel mai mare grup industrial din judetul Tutova. La Fabrica de Spirt, onestitatea si calitatea erau ingredientele principale care au facut ca pe piata sa ajunga lichioruri fine din portocale si menta iute.

O noua explozie in Turcia. Atac terorist in cea mai mare statie de autobuz din Ankara: cel putin 32 de morti

Zeci de persoane au murit, duminica, in urma unei explozii puternice la Ankara. Alti 80 de oameni au fost raniti in urma atacului care, cel mai probabil, a fost unul cu masina-capcana. Autoritatile au confirmat, pana acum, 32 de morti si 75 de raniti, dar martorii vorbesc de un bilant mult mai ridicat.

O noua explozie in Turcia. Atac terorist in cea mai mare statie de autobuz din Ankara: cel putin 34 de morti si 125 de raniti

Zeci de persoane au murit, duminica, in urma unei explozii puternice la Ankara. Alti 80 de oameni au fost raniti in urma atacului care, cel mai probabil, a fost unul cu masina-capcana. Autoritatile au confirmat, pana acum, 34 de morti si 125 de raniti, dar martorii vorbesc de un bilant mult mai ridicat.

Clanul Corduneanu, mangaiat pe crestet de judecatori. Mai multe achitari in cel mai mare dosar de crima organizata din tara. Costel Corduneanu: 8 ani

Tribunalul Maramures a decis in cursul zilei de astazi ca mai multi membri ai clanului interlop Corduneanu sa fie condamnati la pedepse cu executare, fiind insa si mai multe achitari.

O noua explozie in Turcia. Atac terorist in cea mai mare statie de autobuz din Ankara: 138 de morti

In jur de 138 de persoane au murit, duminica, in urma unei explozii puternice la Ankara. Alti 40 de oameni au fost raniti in urma atacului care, cel mai probabil, a fost unul cu masina-capcana.

O noua explozie in Turcia. Atac terorist in cea mai mare statie de autobuz din Ankara: 27 de morti

Zeci de persoane au murit, duminica, in urma unei explozii puternice la Ankara. Alti 80 de oameni au fost raniti in urma atacului care, cel mai probabil, a fost unul cu masina-capcana. Autoritatile au confirmat, pana acum, 27 de morti si 75 de raniti, dar martorii vorbesc de un bilant mult mai ridicat.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )