Libnet.ro
UNICEF

01:05

Optimismul firmelor britanice a urcat la inceputul anului la cel mai ridicat nivel din ultimele doua decenii

B1 B1,
Optimismul firmelor britanice a urcat la inceputul anului la cel mai ridicat nivel din ultimele doua decenii

Optimismul firmelor din Marea Britanie a crescut in luna ianuarie la cel mai ridicat nivel din ultimii 22 de ani, potrivit unui raport al companiei de contabilitate si consiliere pentru afaceri BDO, citat de cotidianul. continuă pe B1

Pretul aurului, in cel mai important avans saptamanal

Cotatia futures a aurului a crescut vineri, pentru a treia zi la rand, pe piata americana, incheind cea mai buna saptamana de la inceputul anului pana in prezent.

Mark Zuckerberg este cel mai generos american al anului 2013: Fondatorul Facebook a donat 970 de milioane de dolari in actiuni ale companiei sale

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a fost, alaturi de sotia sa, cel mai generos american al anului 2013. Cei doi au donat anul trecut 970 de milioane de dolari in actiuni Facebook, banii ajungand la o firma non-.

Cel mai mare furnizor de aur la nivel mondial intra pe piata noastra

Rand Refinery, principalul furnizor mondial de aur, intra pe piata din Romania. infiintata in anul 1920, in Africa de Sud, de catre Ministerul Minelor cu scopul de a rafina aurul din minele nationale, Rand Refinery este in prezent cel mai mare complex integrat de topire si rafinare a metalelor pretioase.

Bjoerndalen a ratat sansa de a deveni cel mai medaliat sportiv la JO de iarna. Francezul Martin Fourcade, aur la urmarire

Biatlonistul norvegian Ole Einar Bjoerndalen a ratat sansa de a deveni cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice de iarna, dupa ce s-a clasat pe pozitia a patra a probei de urmarire la Soci. Noul.

Cel mai mare velier din lume ajunge la Constanta in luna mai

Cel mai mare velier din lume, Sedov, va participa la regata Black Sea Tall Ships care se va desfasura pe parcursul a 30 de zile in apele Marii Negre intre patru porturi: Varna, Novorossiisk, Soci si Constanta, conform unui comunicat de presa.

Crin Antonescu: N-avem nici cel mai mic gand sa plecam de la guvernare. / Locomotive electorale sunt putine. Klaus Johannis ar fi fost una, dar nu putem sa ii dam si sarcina asta

N-avem nici cel mai mic gand sa plecam de la guvernare. Schimbarile arata intentia noastra de a ne angaja cu ce avem mai bun sa ducem la capat aceasta guvernare, a declarat duminica seara liderul liberal Crin Antonescu la TVR.

Cum isi pierde PDL cel mai important fief.

O mare parte a liderilor PDL Cluj au facut pasul spre Fundatia Miscarea Populara, antecamera Partidului Miscarea Populara. Citeste si: Emil Boc s-a inscris in Fundatia Miscarea Populara PDL este pe cale sa isi piarda cea mai importanta reduta, cea reprezentata de Cluj. In prezent, orasul Cluj-Napoca este cea mai mare localitate din Romania condusa de un primar PDL, iar ca numar absolut de voturi, filiala clujeana a democrat-liberalilor a adus cel mai mare numar de voturi. Insa raceala care a .

Pretul modelului iPhone 5S in Romania, CEL MAI MARE din U.E.

Pretul pentru un iPhone 5S de 16 GB fara abonament in Romania, de 1. 025,7 dolari, este cel mai mare din Uniunea Europeana, iar in lume se situeaza pe locul al patrulea, depasind cu aproape 50% costul unui.

FOTO: Cel mai mare vas de croaziera ajunge in Europa

Cel mai mare vas de croaziera construit vreodata, Allure of the Seas, va ajunge in Europa pentru prima data anul viitor, iar o saptamana de relaxare la bordul sau va costa incepand de la mai putin de 1. 000 de euro.

Cel mai mare concurs de taiat porci din Romania are loc sambata, in Livada. S-au anuntat peste 30 de participanti

Peste 30 de echipe din Satu Mare si Ungaria vor participa sambata, la Livada, la cel mai mare concurs de taiat porci din tara, organizat de UDMR. Participantii vor parcurge toate etapele in ceea ce priveste prepararea traditionala a porcului, de la sacrificare si pana la consumarea lui.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )