Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cel mai primitor oras din Europa

Adevărul Adevărul,
Cel mai primitor oras din Europa

Bulevardele intinse, bucatele cu gust de paprika si zambetele localnicilor au transformat Budapesta, capitala Ungariei, in cel mai primitor oras de pe batranul continent, in 2013. continuă pe Adevărul

Randamentul obligatiunilor Spaniei, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Randamentul titlurilor de stat spaniole cu scadenta la doi ani a scazut, ieri, pana la cel mai redus nivel din ultimii patru ani, pe fondul speculatiilor potrivit carora Banca Centrala Europeana va lansa noi masuri de stimulare.

Numarul somerilor din Germania, la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate

Numarul somerilor din Germania a crescut, in noiembrie, pana la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate, conform datelor Agentiei Federale a Muncii.

Americanii au proiectat cel mai mare vas din istorie: Vezi cum arata proiectul Nava Libertatii (VIDEO)

O companie din Florida a proiectat un oras plutitor, denumit Nava Libertatii. Vasul, cu o lungime de 1,4 kilometri, va avea 25 de etaje si o capacitate de 50. 000 de locuri. Vor fi amenajate scoli, spitale, galerii de .

FOTO VIDEO Cel mai cool primar din lume: n-are facultate si a spus ca nu-si va respecta nicio promisiune electorala

Cel mai cool primar din toata lumea este Jon Gnarr, din Reykjavik, capitala Islandei. Un libertin fara educatie a transformat orasul dupa chipul si asemanarea sa.

Cel mai cool primar din lume: n-are facultate si a spus ca nu-si va respecta nicio promisiune electorala

Cel mai cool primar din toata lumea este Jon Gnarr, din Reykjavik, capitala Islandei. Un libertin fara educatie a transformat orasul dupa chipul si asemanarea sa.

Elena Udrea: La Nana e cel mai bun teren din Europa

Devenita cunoscuta dupa ce fiica presedintelui Traian Basescu a investit in agricultura, comuna Nana, din judetul Calarasi, isi castiga faima pe zi ce trece. Elena Udrea e interesata si ea de terenurile agricole din zona Baraganului.

Tara noastra are cel mai mic salariu medical din UE

Tara noastra are cel mai mic salariu din Uniunea Europeana UE) in randul cadrelor medicale, potrivit ultimelor statistici din domeniul salariilor medicale in Europa, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

Tara din Europa care a strans mai multi bani decat poate cheltui. Suma a ajuns la 800 de MILIARDE de dolari

Nu este un secret ca Norvegia a ajuns cea mai prospera tara din Europa, dupa ce si-a descoperit extraordinarele resurse naturale si in primul rand petrolul, care in trecut ii lipsea cu desavarsire, fiind.

Avans in sectorul minier si cel bancar din Europa

Actiunile societatilor listate pe pietele din Europa s-au inscris pe un curs ascendent ieri, cele mai importante castiguri fiind inregistrate in sectorul minier si cel bancar.

Faze Tari: Fenomen apocaliptic petrecut in mijlocul strazii. Trecatorii au inceput sa urle si au crezut ca vine Sfarsitul Lumii; Si-a vandut un testicul ca sa-si ia masina de 35.000 de dolari; Vezi cum arata cea mai ieftina casa din lume

Ea e starleta porno care vrea sa faca sex cu cel mai controversat primar al momentului. Primarul orasului Toronto, Rob Ford, care. Razbunarea unei femei inselate de sot. Gestul prin care un oras intreg a aflat de fapta barbatului. O femeie din Marea Britanie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )