Libnet.ro
UNICEF

07:00

FOTO VIDEO Cel mai cool primar din lume: n-are facultate si a spus ca nu-si va respecta nicio promisiune electorala

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Cel mai cool primar din lume: n-are facultate si a spus ca nu-si va respecta nicio promisiune electorala

Cel mai cool primar din toata lumea este Jon Gnarr, din Reykjavik, capitala Islandei. Un libertin fara educatie a transformat orasul dupa chipul si asemanarea sa. continuă pe Adevărul

Cel mai cool primar din lume: n-are facultate si a spus ca nu-si va respecta nicio promisiune electorala

Cel mai cool primar din toata lumea este Jon Gnarr, din Reykjavik, capitala Islandei. Un libertin fara educatie a transformat orasul dupa chipul si asemanarea sa.

Faze Tari: Fenomen apocaliptic petrecut in mijlocul strazii. Trecatorii au inceput sa urle si au crezut ca vine Sfarsitul Lumii; Si-a vandut un testicul ca sa-si ia masina de 35.000 de dolari; Vezi cum arata cea mai ieftina casa din lume

Ea e starleta porno care vrea sa faca sex cu cel mai controversat primar al momentului. Primarul orasului Toronto, Rob Ford, care. Razbunarea unei femei inselate de sot. Gestul prin care un oras intreg a aflat de fapta barbatului. O femeie din Marea Britanie.

Randamentul obligatiunilor Spaniei, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Randamentul titlurilor de stat spaniole cu scadenta la doi ani a scazut, ieri, pana la cel mai redus nivel din ultimii patru ani, pe fondul speculatiilor potrivit carora Banca Centrala Europeana va lansa noi masuri de stimulare.

Numarul somerilor din Germania, la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate

Numarul somerilor din Germania a crescut, in noiembrie, pana la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate, conform datelor Agentiei Federale a Muncii.

FOTO VIDEO Cea mai sigura investitie: o vistierie plina cu monede, pusa la vanzare in scop caritabil

Un grup de activisti din Elvetia a anuntat ca vinde o vistierie plina cu monede aurii de cate cinci centime, dupa ce au folosit-o la realizarea unui viral dintr-o campanie de constientizare. Scopul initial al tinerilor a fost acela de a atrage atentia politicienilor elvetieni pentru a majora venitul lunar minim, iar acum spera sa stranga noi fonduri prin intermediul acestei initiative inedite.

Americanii au proiectat cel mai mare vas din istorie: Vezi cum arata proiectul Nava Libertatii (VIDEO)

O companie din Florida a proiectat un oras plutitor, denumit Nava Libertatii. Vasul, cu o lungime de 1,4 kilometri, va avea 25 de etaje si o capacitate de 50. 000 de locuri. Vor fi amenajate scoli, spitale, galerii de .

Ana Maria Branza, cea mai buna spadasina din lume in 2013

Sportiva Ana Maria Branza a fost aleasa cea mai buna spadasina a anului 2013 la Congresul Federatiei Internationale de Scrima de la Paris, relateaza Mediafax. Sportiva a dedicat acest trofeu fanilor sai,.

Ana Maria Branza, cea mai buna spadasina din lume in 2013.

Sportiva Ana Maria Branza a fost aleasa cea mai buna spadasina a anului 2013 la Congresul Federatiei Internationale de Scrima de la Paris. Sportiva a dedicat acest trofeu fanilor sai, intr-un mesaj postat pe o retea de socializare. Premiul meu este al nostru. Va multumesc!, a scris sportiva pe Facebook, intr-un mesaj in care a postat si mai multe fotografii de la festivitatea organizata la Paris de Federatia Internationala de Scrima. Ana Maria Branza, locul 1 in clasamentul federatiei de .

Cel mai primitor oras din Europa

Bulevardele intinse, bucatele cu gust de paprika si zambetele localnicilor au transformat Budapesta, capitala Ungariei, in cel mai primitor oras de pe batranul continent, in 2013.

FOTO Cele mai spectaculoase biblioteci din intreaga lume

Bibliotecile incapsuleaza cel mai bine istoria cunoasterii, fiind totodata monumente reprezentative pentru anumite epoci arhitecturale si curente in designul interior si in arta. James Campbell, doctor al Universitatii Cambridge, a vizitat 85 dintre cele mai remarcabile biblioteci din lume si a scris volumul The Library: A World History.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )