Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai puternic om din Egipt, amenintat de o grupare jihadista.

România Liberă România Liberă,
Cel mai puternic om din Egipt, amenintat de o grupare jihadista.

O grupare jihadista care a revendicat o serie de atacuri sangeroase in Egipt a amenintat ca-l va viza pe cel mai puternic om din tara, maresalul Abdel Fattah el-Sisi, comandantul armatei, care urmeaza sa candideze pentru postul de presedinte, relateaza Mediafax. Razbunarea va veni, a avertizat gruparea cu baza in Peninsula Sinai, intr-un comunicat postat pe site-uri jihadiste. Potrivit Centrului american de supraveghere a site-urile islamiste SITE, un comandant Ansar Beit al-Maqdess, Abu . continuă pe România Liberă

Premiile Grammy: Daft Punk, cel mai bun album si cea mai buna melodie a anului

Duo-ul francez Daft Punk a castigat cel mai prestigioase trofee in a 56-a gala a premiilor Grammy Awards, impunandu-se in special la categoriile cea mai buna inregistrare a anului si cel mai bun album al anului, cu Random Access Memories, scrie AFP.

Topul bancilor care au investit cel mai mult in publicitate in 2013

Volksbank, Banca Comerciala Romana si Bancpost sunt institutiile bancare cu cel mai mare volum de publicitate inregistrat in 2013, potrivit MediaTrust, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de monitorizare.

Motivul pentru care Romania va avea cel mai accentuat proces de imbatranire din UE

Romania va fi tara din UE cu procesul cel mai accentuat de imbatranire a populatiei si, totodata, va avea un procent de cheltuieli cu pensiile din PIB printre cele mai mari, a declarat, la prezentarea unui studiu privind pensiile, ministrul Muncii,.

Este cel mai scump telefon din lume. Tu stiai ca133;.

De ani de zile se vorbeste despre Vertu ca fiind cel mai scump telefon din lume. La un moment au aparut stiri ca un astfel de model ar fi avut si jucatorul de fotbal Adrian Mutu. Wall-Street. ro va prezinta 10 lucruri pe care, probabil, nu le stiati.

Academia americana de Film a retras o nominalizare la premiul Oscar pentru cel mai bun cantec original

Nominalizarea piesei compuse de Bruce Broughton pentru pelicula Alone Yet Not Alone la premiul Oscar pentru cel mai bun cantec original a fost retrasa de Academia americana de film dupa ce compozitorul a.

Leul, cel mai slab inceput de an din 2010 si pana in prezent

In perioada 1- 27 ianuarie 2014, leul s-a depreciat cu aproximativ 1,6% fata de euro, astfel incat moneda nationala are cel mai slab inceput de an din 2010 si pana in prezent.

Tarile cu cel mai rapid Internet din lume: Romania, in top

Asiaticii domina topul tarilor cu cel mai rapid acces la Internet, iar Romania a coborat trei pozitii in top, potrivit Bloomberg. Cum arata topul tarilor cu cel mai rapid Internet, in slide-urile de mai jos!.

Cum a ajuns iOS 7 cel mai popular sistem de operare pentru mobile?

Desi iOS-ul, ca platforma, nu mai are o cota impresionanta de piata, intr-un mod foarte specific, iOS 7 a devenit cel mai popularsistem de operare din lume. La doar cateva saptamani dupa lansare, in septembrie 2013, iOS 7 era instalat pe 52% dintre iDevice-uri. in decembrie anul trecut, respectiva valoare a ajuns la 74,1 procente, doar ca in conferinta de anuntare a rezultatelor financiare, de acum cateva zile, sa aflam ca aceasta noua versiune creata de Apple este instalata pe [].

Ana Maria Stancu (Meteo Antena 1), vacanta in cel mai civilizat loc din lume

Ana Maria Stancu, prezentatoarea rubricii Meteo din cadrul Obsrvatorului Antenei 1, tocmai s-a intors dintr-o vacanta pe taramuri asiatice, vizitand Singapore si Thailanda. Primul stat este catalogat de ea drept cel mai civilizat loc din lume.

Leul are cel mai slab inceput de an din 2010 si pana in prezent

Leul s-a depreciat cu 1,6% fata de euro in perioada 1 27 ianuarie, astfel incat moneda nationala are cel mai slab inceput de an din 2010 si pana in prezent, potrivit unui raport al societatii de brokeraj Equity Invest.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )