Libnet.ro
UNICEF

07:01

Cel mai rapid SSD din lume este inclus in noul MacBook Pro de 15 inci

Playtech Playtech,
Cel mai rapid SSD din lume este inclus in noul MacBook Pro de 15 inci

Cel mai eficient marketing este cel construit in jurul superlativelor absolute, dar Apple nu s-a laudat la lansarea noilor MacBook Pro cu cele mai rapide SSD-uri din lume. in urma cu aproximativ o saptamana, Apple a lansat o familie de noi MacBook Pro-uri. Acestea sunt complet diferite fata de generatia anterioara si intruchipeaza un upgrade []. continuă pe Playtech

VIDEO. China a prezentat oficial cel mai mare hidroavion din lume, AG 600. El va transporta materiale pentru construirea insulelor artificiale

China a prezentat oficial un nou model de hidroavion, denumit AG 600, considerat a fi cea mai mare aeronava de acest tip din lume.

FOTO+VIDEO. China a prezentat oficial cel mai mare hidroavion din lume, AG 600. El va transporta materiale pentru construirea insulelor artificiale

China a prezentat oficial un nou model de hidroavion, denumit AG 600, considerat a fi cea mai mare aeronava de acest tip din lume.

Cel mai scump condiment din lume este cultivat intr-o comuna din Gorj. Kilogramul se vinde cu 8.000 de euro

Un spaniol cultiva in comuna gorjeana Bustuchin 1. 000 de metri patrati din condimentul supranumit aurul rosu, care se vinde la un pret de 8. 000 de euro pe kilogram. Cultura condimentului de lux ii tenteaza si pe locuitorii comunei.

Pep Guardiola, dupa 3-1 cu Barcelona: Am invins cea mai buna echipa din lume

Pep Guardiola a obtinut o victorie mare impotriva Barcelonei, Manchester City castigand cu 3-1 meciul din Champions League disputat pe Etihad Stadium. Am invins cea mai buna echipa din lume. Daca Barca ar fi marcat si al doilea gol, partida ar fi fost terminata, a precizat antrenorul cetatenilor.

Compania Danya Cebus Rom a ajuns, in 2015, la cel mai mare profit din istorie

Danya Cebus Rom, companie ce activeaza in domeniul constructiilor, a ajuns, in 2015, la cel mai mare profit din istorie, desi valoarea afacerilor a fost de trei ori mai mica fata de 2009, potrivit datelor companiei.

Vanzarile vor trece de 20 miliarde dolari in cea mai mare zi de cumparaturi din lume

Cea mai mare zi de shopping online din lume este Ziua Celibatarilor din China, iar anul acesta estimarile arata ca se vor vinde produse in valoare de 20 miliarde dolari, dupa ce anul trecut vanzarile au fost de 14,3 miliarde dolari. Alibaba a creat acest eveniment in 2009 si, folosind tehnici excelente de marketing, l-a transformat intr-unul urias.

Acesta ar putea fi cel mai popular viral din 2016

Internetul si retelele sociale sunt incarcate de clipuri care in scurt timp devin virale, dar titlul de cel mai popular viral este insa mult mai greu de atins. Lansarea online a unor clipuri poate avea consecinte surprinzatoare. in definitiv, PSY nu ar fi devenit o vedeta internationala daca nu ar fi depasit toate recordurile imaginabile [].

Cel mai generos sef din lume se afla in India: a recompensat mii de angajati cu masini si apartamente

Directorul general al unei companii producatoare de diamante din India, isi recompenseaza anual cei mai buni angajati cu daruri valoroase. Anul acesta, 1700 de muncitori au fost rasplatiti cu peste 1200 de masini si 400 de apartamente.

Cea mai extravaganta nunta din lume: Peste 900 de invitati, un tort de trei metri si rochia de mireasa de 500.000 de lire (FOTO)

Madina Shokirova, fiica unui magnat al petrolului, Ilikhom Shokirova s-a casatorit in acest weekend in Moscova, in ceea ce este considerata a fi cea mai scumpa si extravaganta nunta.

Alexei Mordashov a devenit cel mai bogat om din Rusia, in locul lui Vladimir Potanin

Magnatul otelului Alexei Mordashov a devenit cel mai bogat om din Rusia, cu o avere de 15,7 miliarde de dolari, in locul lui Vladimir Potanin, potrivit indicelui miliardarilor realizat de Bloomberg, scrie News. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )