Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai recent bilant al tragediei din Paris

Antena3 Antena3,
Cel mai recent bilant al tragediei din Paris

Bilantul mortilor in urma prabusirii unei bloc de locuinte din Paris, ce a avut loc ieri, a ajuns la sapte. in acest moment, nu mai exista decat o persoana care este data disparuta. Cladirea s-a. continuă pe Antena3

FOTO: Cum arata orasul ANTIC Derinkuyu, cel mai adanc oras SUBTERAN din lume

In 1963, un barbat din provincia Nevsehir din Turcia a descoperit un oras subteran in timp ce isi renova casa.

VIDEO Cum arata o cursa cu Batman, cel mai spectaculos montagne russe din lume

Cel mai abrupt montagne russe din lume, botezat Batman: The Ride, va fi inaugurat in 2015 in Texas, SUA. El le va oferi amatorilor de senzatii tari ocazia de a simti cum este sa zbori ca Batman, spun constructorii.

FOTO VIDEO Armonia, cel mai bun cor barbatesc din lume

CONSTANTA Corala Armonia, apartinand Arhiepiscopiei Tomisului, a fost desemnata luna trecuta cel mai bun cor barbatesc din lume, la Jocurile Corale Mondiale de la Riga, Letonia. Cei 30 de membri ai corului, cu varste intre 24 si 40 de ani, canta atat muzica religioasa, cat si muzica populara romaneasca.

Spania, printre tarile vestice cel mai afectate de exodul creierelor

Spania se numara printre tarile europene cel mai afectate de asa-numitul exod al creierelor, dupa ce mii de profesionisti, intre care asistente medicale si profesori, au aplicat pentru a parasi tara in ultimii ani, potrivit ultimelor date oferite de Uniunea Europeana, informeaza astazi publicatia The Local.

Noi imagini cu cel mai subtire smartphone din lume. Allview il va aduce in Romania

Gionee, producatorul chinez care este sursa multor telefoane de top din oferta brandului romanesc Allview, va lansa in curand modelul Elife S5. 1, care va deveni cel mai subtire smartphone de pe piata, la 5,1 milimetri. Gionee Elife S5. 1 a aparut in noi poze oferite de site-ul cnmo. com, citat de gsmdome. com. Modelul acesta apare pe diferite culori, dar cel mai probabil va aparea in Romania in doua culori, dupa cum ne-a obisnuit Allview, care evita culorile tipatoare ale modelelor alternative de [].

Regrete? Adam Brody: Rachel Bilson saruta cel mai grozav

Motive de ingrijorare pentru Leighton Meester? Adam Brody a marturisit ca fosta lui iubita si una din colegele lui de pe platourile de filmare la Rebel in California, Rachel Bilson, saruta cel mai grozav.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun fotbalist al sezonului 20134/2014

Portughezul Cristiano Ronaldo a fost desemnat, ieri, la Monte Carlo, cel mai bun fotbalist al sezonului trecut in Europa.

Lenovo Vibe X2, cel mai bun telefon al chinezilor, vine in Europa

LaIFA 2014, va fi prezenta siLenovo. Din partea chinezilor, telefoanele sunt cele mai asteptate gadgeturi in Europa, iar la Berlin isi va face aparitia Vibe X2. LenovoVibe X2 este un smartphone de varf pe care chinezii il vor prezenta la IFA 2014. Au aparut primele imagini cu acesta si imaginea deteasingpregatita de companie, conformGSMArena. Dupa cum se vede in imaginea de mai jos, este un dispozitivAndroid L ready, acea versiune de Android carear putea fi lansata cu numele deLollipop si [].

Lady Al Qaeda, cel mai cautat prizonier din lume

De la talibani si Al Qaeda pana la Statul Islamic, gruparile jihadiste cer Washingtonului eliberarea prizonierului Aafia Siddiqui, care ispaseste o pedeapsa de 86 de ani intr-o inchisoare federala din Texas. in mijlocul rapirilor, cererilor de rascumparare si a executiilor a iesit la suprafata un complot si un nume controversat Aafia Siddiqui. Numita altadata cea mai cautata femeie de pe planeta, misterioasa pakistaneza este cunoscuta ca lady Al Qaeda.

Avarie pe cel mai mare aeroport din Madrid: Sute de curse au fost amanate si anulate

O avarie la un radar a dat peste cap toate zborurile de pe Aeroportul Barajas din Madrid. Au putut ateriza doar avioanele care se aflau deja in aer, in timp ce cursele catre acest aeroport din intreaga lume au fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )