Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cel mai sangeros criminal din istorie a iesit din inchisoare

B1 B1,
Cel mai sangeros criminal din istorie a iesit din inchisoare

Cel mai sangeros criminal din istorie a fost scos din inchisoare. Americanul Charles Manson a fost transferat la un spital din California din cauza unei afectiuni grave, informeaza B1 TV. Charles. continuă pe B1

Viata de LUX pentru CEL MAI SEXY INFRACTOR din lume: Ce a ajuns sa faca dupa ce a iesit din iNCHISOARE (FOTO)

Jeremy Meeks a facut senzatie pe internet in urma cu doi ani, fiind supranumit in acel moment cel mai sexy infractor din lume, dupa ce poza sa de identificare a ajuns pe retelele de.

Basescu: Caut cel mai bun avocat din Republica Moldova si o sa ma judec cu Dodon

Liderul PMP Traian Basescu a declarat, joi, la Parlament, ca, din acest moment, cauta cel mai bun avocat din Republica Moldova pentru a se judeca cu presedintele Igor Dodon, care a semnat decretul prin care ii retrage cetatenia moldoveana.

Pretul petrolului, la cel mai inalt nivel din ultimele 18 luni

Pretul petrolului a atins astazi, in prima zi de tranzactii a anului 2017, cel mai inalt nivel din ultimele 18 luni. Aceasta crestere este sustinuta de sperantele investitorilor ca acordul de reducere a productiei al statelor din OPEC si din afara organizatiei, intrat in vigoare duminica, sa reduca supraoferta din piata, transmite Reuters.

Cine este CEL MAI BOGAT ministru din GUVERNUL GRINDEANU. SALARIUL de demnitar NU va reprezenta o sursa importanta de venit

Cel mai instarit din Guvernul Grindeanu este ministrul Afacerilor Europene, Ana Birchall. Noul ministru are cea mai mare avere comparativ cu averea celorlalti ministri ai cabinetului Grindeanu, conform.

Dobanzile la credite se vor calcula in urmatoarele 3 luni la cel mai mare ROBOR din ultimul an

In urmatoarele trei luni, perioada ianuarie-martie, dobanzile la credite se vor calcula la cel mai mare ROBOR la trei luni din ultimul an, 2016 fiind un an in care indicele, utilizat pentru a calcula dobanzile la o mare parte din creditele luate de.

Valoarea depozitelor bancare din Grecia - cel mai scazut nivel din ultimii 13 ani

Valoarea depozitelor bancare din Grecia a crescut usor in noiembrie, pentru a doua luna consecutiv, dar ramane la cel mai scazut nivel din ultimii 13 ani si mentine creditorii dependenti de finantarea de urgenta acordata de Banca Centrala Europeana BCE), informeaza Reuters.

Dell 27 Ultrathin ar putea fi cel mai subtire monitor din 2017

Daca erati in cautarea unui upgrade pentru batranul vostru monitor de pe birou, Dell 27 Ultrathin este un upgrade important, pe langa faptul ca s-ar putea sa fie cel mai subtire din lume. Fiecare an incepe cu unul dintre cele mai importante targuri de tehnologie. CES 2017 da tonul preferintelor utilizatorilor in tech si ajuta [].

Valoarea depozitelor din bancile grecesti se mentine la cel mai scazut nivel din ultimii 13 ani

Valoarea depozitelor din bancile elene a crescut usor in noiembrie 2016, pentru a doua luna consecutiv, dar ramane la cel mai redus nivel din ultimii 13 ani si mentine creditorii dependenti de finantarea de urgenta ELA) acordata de Banca Centrala Europeana BCE), transmite Reuters.

Cel mai batran om din lume a implinit 146 de ani: cum a sarbatorit si care crede ca este secretul longevitatii sale VIDEO

Cel mai batran om din lume, un indonezian care detine documente potrivit carora s-a nascut pe 31 decembrie 1870, a sarbatorit 146 de ani si a dezvaluit ca rabdarea este cheia longevitatii, scrie The Independent.

Inflatia din zona euro, la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Rata anuala a inflatiei din zona euro a ajuns la 1,1% in decembrie 2016, de la 0,6% in noiembrie, conform unei estimari preliminare publicate ieri de Eurostat.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )