Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cel mai scump SUV din lume este un tanc de lux

Antena3 Antena3,
Cel mai scump SUV din lume este un tanc de lux

Daca nu aveti ce sa faceti cu 1,1 milioane de dolari, Dartz Prombron ar putea sa va intereseze. Acesta este numele celui mai scump SUV din lume, blindat, cu geamuri anti-glont si interioare de lux, con. continuă pe Antena3

MWC 2015 Cel mai sigur telefon din lume are un urmas: Ce are de oferit Blackphone 2

In cadrul MWC 2015, cei de la Silent Circle au lansat anuntat Blackphone 2, succesorul celui mai sigur telefon din lume. La MWC 2015 in Barcelona, cei de la Silent Circle au venit pregatiti nu cu unul, ci cu trei anunturi important: Blackphone 2, cel ce va deveni probabil cel mai sigur telefon din lume, [].

Top Forbes 2015: Bill Gates ramane cel mai bogat om din lume. Cine completeaza topul

Co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, este in continuare cel mai bogat om din lume, cu o avere estimata la 79,3 miliarde de dolari, arata topul Forbes pe 2015. Bill Gates obtine titlul de cel mai bogat om al planetei pentru a 16-a oara, in ultimii 21 de ani.

Cel mai sarac presedinte din lume si-a terminat mandatul. Cum isi duce viata acum Jose Mujica

Presedintele Uruguay-ului, considerat cel mai sarac sef de stat din lume, a ajuns la finalul mandatului. Iubit de electorat datorita stilului de viata auster, Jose Mujica prefera sa locuiasca intr-o.

Cel mai mare microSD din lume a fost anuntat, dar nu-l poti pune in Samsung Galaxy S6

Pe langa valul de lansari de smartphone-uri si tablete de saptamana aceasta de la MWC 2015, cei de la SanDisk au anuntat oficial cel mai mare card microSD. Totusi, daca iti cumperi Samsung Galaxy S6, nu te vei putea bucura de asa ceva. Nu mai are slot. in ultimii ani, cardurile microSD au devenit omniprezente [].

Interviu naucitor cu cel mai singur om din lume. Cand nu mai am mancare, mi se face foame. Nicio problema

Cand reporterul Chris Haslam a decis sa faca un interviu cu cel mai singur om din Argentina, se astepta la macar o farama de entuziasm din partea barbatului intervievat. Se astepta la raspunsuri la fel de.

Forbes: Bill Gates ramane cel mai bogat om din lume, cu o avere de 79,2 miliarde de dolari

Bill Gates, fondatorul Microsoft, conduce si in 2015, cu o avere de 79,2 miliarde de dolari, topul celor mai bogati oameni din lume publicat astazi de revista Forbes pe pagina sa de internet.

Bill Gates e cel mai bogat om din lume. Ce avere are

Bill Gates, fondatorul Microsoft, conduce si in 2015 topul celor mai bogati oameni din lume publicat luni de revista Forbes pe pagina sa de internet, fiind urmat de mexicanul Carlos Slim si de veteranul investitor.

Telefonul care iti pazeste secretele. Probabil cel mai sigur smartphone din lume

In timp ce restul pietei se indreapta in directia betelor pentru selfie si a ecranelor curbate, noi alegem alta cale. O cale catre inima problemelor si apararea intimitatii, declara Mike Jank,.

Bill Gates, fondatorul Microsoft, conduce si in 2015 topul celor mai bogati oameni din lume

Bill Gates, fondatorul Microsoft, conduce si in 2015 topul celor mai bogati oameni din lume, publicat de revista Forbes pe pagina sa online. in varsta de 59 de ani, americanul Bill Gates are o avere de 79,2.

Bill Gates, fondatorul Microsoft, conduce si in 2015 topul celor mai bogati oameni din lume. Ion Tiriac ocupa locul 1741

Bill Gates, fondatorul Microsoft, conduce si in 2015 topul celor mai bogati oameni din lume, publicat de revista Forbes pe pagina sa online. in varsta de 59 de ani, americanul Bill Gates are o avere de 79,2.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )