Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cel mai scurt meci din istoria ATP-ului: Jarkko Nieminen l-a invins pe Bernard Tomic in 28 de minute

Hotnews Hotnews,
 Cel mai scurt meci din istoria ATP-ului: Jarkko Nieminen l-a invins pe Bernard Tomic in 28 de minute

Bernard Tomic a trait momente mai putin fericite la turneul de la Miami, australianul fiind invins dupa doar 28 de minute de Jarkko Nieminen. Meciul a intrat in istoria tenisului - cea mai scurta disputa din istoria ATP-ului. continuă pe Hotnews

Cel mai scurt meci din istoria ATP s-a jucat la Miami

Australianul Bernard Tomic si finlandezul Jarko Nieminen au fost, joi noapte, protagonistii celui mai scurt meci din istoria circuitul profesionist ATP.

Jarko Nieminen a castigat cel mai scurt meci de tenis din istoria circuitului ATP

Finlandezul Jarko Nieminen si-a asigurat un loc in istoria tenisului, dupa ce a reusit sa obtina cea mai rapida victorie inr-un meci din circuitul ATP. in primul tur al turneului de la Miami, veteranul de 32 de.

Leul se intareste. Referinta BNR a atins cel mai redus nivel din ultimele 5 saptamani

Cursul de referinta anuntat de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut vineri pentru a patra zi consecutiv si a ajuns la 4,4816 lei/euro, atingand cel mai redus nivel din ultimele cinci saptamani.

Cel mai scump caine din lume valoreaza DOUA MILIOANE de dolari

Cel mai scump caine din lume a fost vandut pentru doua milioane de dolari la un targ de animale din lux din China. Patrupedul, un minunat mastiff tibetan, ce se mandreste cu o greutate de 90 de kilograme, desi.

Microsoft, pe val: Actiunile companiei au atins cel mai ridicat nivel din ultimii 14 ani

Actiunile Microsoft , cel mai mare dezvoltator de software din lume, au atins cel mai ridicat nivel din ultimii 14 ani, dupa ce au crescut marti cu pana la 5, dupa aparitia unor informatii referitoare la faptul ca ca gigantul american va lansa in.

Actiunile Microsoft au atins cel mai ridicat nivel din ultimii 14 ani.

Actiunile Microsoft au crescut marti cu pana la 5% si au atins cel mai ridicat nivel din ultimii 14 ani, in urma informatiilor ca grupul va lansa in aceasta luna o versiune Office pentru iPad, care ar putea genera venituri de ordinul miliardelor de dolari, relateaza Mediafax. Surse apropiate situatiei au declarat marti ca directorul general al Microsoft, Satya Nadella, va lansa pe 27 martie o versiune Office pentru iPad si va oferi gratuit unele functii ale serviciului. Microsoft va oferi .

Situatia Crimeei duce aurul la cel mai ridicat nivel din ultimele sase luni

Pretul aurului a urcat ieri, pe pietele externe, atingand cel mai ridicat nivel din ultimele sase luni, in conditiile in care investitorii asteptau deciziile privind sanctiunile impotriva Rusiei, in urma rezultatului controversat al referendumului privind desprinderea peninsulei Crimeea de Ucraina.

Europa League: Lyon - Juventus, cel mai interesant meci al sferturilor

Vineri s-a desfasurat la Nyon Elvetia) tragerea la sorti a disputelor din sferturile Europa League. Cel mai interesant duel pare a fi cel dintre Olympique Lyon si Juventus. FC Porto sa va duela cu FC Sevilla, AZ Alkmaar cu Benfica, iar FC Basel cu Valencia.

Cel mai COOL job din lume! Calatoresti timp de 1 an in cele mai luxoase locuri din lume fara sa cheltui vreun leu!

Daca ai visat intotdeauna sa duci un stil de viata asemanator cu cel al oamenilor foarte bogati, fara insa a cheltui vreun leu, trebuie sa stii ca exista job-ul perfect pentru tine!.

Ce s-a intamplat cu cel mai VITEAZ trib din lume. Ne-au dat bani, apoi ne-au cerut sa DISPAREM de pe fata pamantului

Vreme de 1000 de ani padurile Amazonului erau locuite de cei mai viteji oameni. Tribul Guarani se considera stapan peste animalele si plantele din salbaticie. Pana in anul 1960 nu avusesera niciun contact cu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )