Libnet.ro
UNICEF

16:15

Leul se intareste. Referinta BNR a atins cel mai redus nivel din ultimele 5 saptamani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Leul se intareste. Referinta BNR a atins cel mai redus nivel din ultimele 5 saptamani

Cursul de referinta anuntat de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut vineri pentru a patra zi consecutiv si a ajuns la 4,4816 lei/euro, atingand cel mai redus nivel din ultimele cinci saptamani. continuă pe Wall-Street Ro

Leul se intareste. Referinta BNR a atins cel mai redus nivel din ultimele 5 saptamani

Cursul de referinta anuntat de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut vineri pentru a patra zi consecutiv si a ajuns la 4,4816 lei/euro, atingand cel mai redus nivel din ultimele cinci saptamani.

Microsoft, pe val: Actiunile companiei au atins cel mai ridicat nivel din ultimii 14 ani

Actiunile Microsoft , cel mai mare dezvoltator de software din lume, au atins cel mai ridicat nivel din ultimii 14 ani, dupa ce au crescut marti cu pana la 5, dupa aparitia unor informatii referitoare la faptul ca ca gigantul american va lansa in.

Actiunile Microsoft au atins cel mai ridicat nivel din ultimii 14 ani.

Actiunile Microsoft au crescut marti cu pana la 5% si au atins cel mai ridicat nivel din ultimii 14 ani, in urma informatiilor ca grupul va lansa in aceasta luna o versiune Office pentru iPad, care ar putea genera venituri de ordinul miliardelor de dolari, relateaza Mediafax. Surse apropiate situatiei au declarat marti ca directorul general al Microsoft, Satya Nadella, va lansa pe 27 martie o versiune Office pentru iPad si va oferi gratuit unele functii ale serviciului. Microsoft va oferi .

Romania, pe locul al 19-lea in topul tarilor in care oamenii zambesc cel mai mult in selfie-uri

Romania ocupa locul al 19-lea intr-un clasament al tarilor in care oamenii zambesc cel mai mult in selfie-uri. Pe primele trei locuri se situeaza Brazilia, Nicaragua si Columbia, informeaza Daily.

Europa League: Lyon - Juventus, cel mai interesant meci al sferturilor

Vineri s-a desfasurat la Nyon Elvetia) tragerea la sorti a disputelor din sferturile Europa League. Cel mai interesant duel pare a fi cel dintre Olympique Lyon si Juventus. FC Porto sa va duela cu FC Sevilla, AZ Alkmaar cu Benfica, iar FC Basel cu Valencia.

Cel mai puternic aliat european al lui Vladimir Putin

La suprafata se aude zgomotul declaratiilor dure indreptate de liderii politici europeni impotriva Rusiei. Dar cel mai puternic aliat european al lui Vladimir Putin actioneaza in adancimea culiselor, acolo unde lobby-ul marilor companii a inceput deja sa-si tureze motoarele. Efectul se simte in cateva tranzactii naucitoare derulate in aceasta saptamana pe piata energetica europeana si in semnalele transmise guvernului de la Berlin de catre mediul de afaceri german. Ei sunt oamenii cu bani. Ei sunt cei care conteaza.

Cel mai scump caine din lume valoreaza DOUA MILIOANE de dolari

Cel mai scump caine din lume a fost vandut pentru doua milioane de dolari la un targ de animale din lux din China. Patrupedul, un minunat mastiff tibetan, ce se mandreste cu o greutate de 90 de kilograme, desi.

FOTO VIDEO Oppo Find 7, telefonul candideaza la titlul de cel mai performant de pe piata

Chinezii de la Oppo au lansat astazi Oppo Find 7, cel mai performant telefon al companiei si unul dintre cele mai performante de pe piata. Nu are o camera de 50 de megapixeli, ci o optiune care permite realizarea unor poze de asemenea dimensiuni.

Crin Antonescu: La prezidentiale contracandidatul meu va fi cel mai probabil Ponta. Pe Basescu as fi vrut sa-l am adversar, dar nu se poate, si atunci merge si Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca cel mai probabil contracandidatul sau la alegerile prezidentiale va fi premierul si liderul PSD, Victor Ponta, cu sanse de a obtine intre 48 si 52 la suta in turul II de scrutin, scrie agentia Mediafax.

Antonescu, despre prezidentiale: Contracandidatul meu va fi cel mai probabil Victor Ponta, care ar putea obtine intre 48-52% in turul II

Cel mai probabil contracandidat al luiCrin Antonescu la alegerile prezidentiale este presedintele PSD VictorPonta, crede liderulPNL, spunand ca premierul are sanse de a obtine intre 48 si 52 la.

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )