Libnet.ro
UNICEF

17:45

Europa League: Lyon - Juventus, cel mai interesant meci al sferturilor

Hotnews Hotnews,
 Europa League: Lyon - Juventus, cel mai interesant meci al sferturilor

Vineri s-a desfasurat la Nyon Elvetia) tragerea la sorti a disputelor din sferturile Europa League. Cel mai interesant duel pare a fi cel dintre Olympique Lyon si Juventus. FC Porto sa va duela cu FC Sevilla, AZ Alkmaar cu Benfica, iar FC Basel cu Valencia. continuă pe Hotnews

Europa League. Lyon - Juventus si un duel al fostelor castigatoare, in sferturile de finala

Juventus Torino, echipa a carei stadion va gazdui finala Europa League, va intalni pe Olympique Lyon in sferturile de finala ale competitiei, in urma tragerii la sorti care a avut loc vineri la.

Cel mai scurt meci din istoria ATP s-a jucat la Miami

Australianul Bernard Tomic si finlandezul Jarko Nieminen au fost, joi noapte, protagonistii celui mai scurt meci din istoria circuitul profesionist ATP.

Cel mai scurt meci din istoria ATP-ului: Jarkko Nieminen l-a invins pe Bernard Tomic in 28 de minute

Bernard Tomic a trait momente mai putin fericite la turneul de la Miami, australianul fiind invins dupa doar 28 de minute de Jarkko Nieminen. Meciul a intrat in istoria tenisului - cea mai scurta disputa din istoria ATP-ului.

Jarko Nieminen a castigat cel mai scurt meci de tenis din istoria circuitului ATP

Finlandezul Jarko Nieminen si-a asigurat un loc in istoria tenisului, dupa ce a reusit sa obtina cea mai rapida victorie inr-un meci din circuitul ATP. in primul tur al turneului de la Miami, veteranul de 32 de.

Programul meciurilor din optimilor de finala Europa League. in competitie au mai ramas doi romani

Joi seara se vor disputa mansele secunde din optimile de finala Europa League. in competitie au mai ramas doi romani, Cosmin Moti cu Lodogoret Razgrad si Vlad Chiriches cu Tottenham Hotspur, insa ambele formatii au pierdut pe teren propriu in tur.

Programul meciurilor din optimile de finala Europa League. in competitie au mai ramas doi romani

Joi seara se vor disputa mansele secunde din optimile de finala Europa League. in competitie au mai ramas doi romani, Cosmin Moti cu Lodogoret Razgrad si Vlad Chiriches cu Tottenham Hotspur, insa ambele formatii au pierdut pe teren propriu in tur.

Tottenham pierde calificarea in Europa League dupa un final de infarct

Tottenham a ratat calificarea in sferturile de finala ale Europa League, dupa ce a terminat 2-2, joi seara, in returul 8-imilor de finala disputat pe terenul celor de la Benfica.

Romania, pe locul al 19-lea in topul tarilor in care oamenii zambesc cel mai mult in selfie-uri

Romania ocupa locul al 19-lea intr-un clasament al tarilor in care oamenii zambesc cel mai mult in selfie-uri. Pe primele trei locuri se situeaza Brazilia, Nicaragua si Columbia, informeaza Daily.

Leul se intareste. Referinta BNR a atins cel mai redus nivel din ultimele 5 saptamani

Cursul de referinta anuntat de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut vineri pentru a patra zi consecutiv si a ajuns la 4,4816 lei/euro, atingand cel mai redus nivel din ultimele cinci saptamani.

Cel mai puternic aliat european al lui Vladimir Putin

La suprafata se aude zgomotul declaratiilor dure indreptate de liderii politici europeni impotriva Rusiei. Dar cel mai puternic aliat european al lui Vladimir Putin actioneaza in adancimea culiselor, acolo unde lobby-ul marilor companii a inceput deja sa-si tureze motoarele. Efectul se simte in cateva tranzactii naucitoare derulate in aceasta saptamana pe piata energetica europeana si in semnalele transmise guvernului de la Berlin de catre mediul de afaceri german. Ei sunt oamenii cu bani. Ei sunt cei care conteaza.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )