Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cel mai spectaculos clip la 360 de grade va pune in pielea unui pilot

Playtech Playtech,
Cel mai spectaculos clip la 360 de grade va pune in pielea unui pilot

Chiar si daca nu sunteti pasionati de avioane, acest scurt metraj la 360 de grade disponibil mai jos poate fi clasificat ca o experienta unica. Creatorii de continut video se afla intr-o etapa de explorare a posibilitatilor oferite de mediul clipurilor imortalizate la 360 de grade menite, in mare parte, pentru experiente VR. Cu toate [] Cel mai spectaculos clip la 360 de grade va pune in pielea unui pilot Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

FOTO. Dubai-Panama City, CEL MAI LUNG zbor din lume. Ce avion poate zbura NON-STOP aproape 18 ore

Cursa Dubai - Panama City va fi cel mai lung zbor one-way din lume, atat ca distanta, cat si ca durata. Mai exact 17 ore si 35 de minute, adica 13. 808 km.

Cel mai emotionant film de dragoste din ultimul deceniu se transforma in serial!

The Notebook, pelicula pe care multi o descriu ca fiind cel mai emotionant film de dragoste al ultimului deceniu, se transforma acum in serial! Iata aici toate detaliile! .

Scene interzise in vazul lumii! Ei formeaza cel mai nou si mai hot cuplu din showbiz!

Nu doar ca formeaza cel mai nou si mai hot cuplu din showbiz, dar nu se sfiesc sa dea frau liber pasiunii dintre ei chiar pe plaja, in vazul lumii! Iata despre ce vedete de top este vorba! .

O farfurie zburatoare, inspiratia pentru cel mai nou avion de vanatoare american

Cel mai nou avion de lupta american se numeste X-35B Lightning II. Este invizibil, foarte rapid, mortal si imprumuta o tehnologie de la o farfurie zburatoare din 1961. Cand vine vorba despre tehnologii militare, americanii sunt mereu in fata tuturor, testand mereu fel de fel de tehnologii futuriste, inspirate parca din filmele SF. Ca DARPA [] O farfurie zburatoare, inspiratia pentru cel mai nou avion de vanatoare american Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai nou cuplu din showbiz! Ea o bomba sexy, el un artist timid!

Doua vedete despre care nimeni nu s-ar fi gandit ca vor ajunge vreodata impreuna se pare ca formeaza cel mai nou cuplu din showbiz! Iata despre cine este vorba! .

Inedit. in opinci pe cel mai inalt varf al Romaniei

Daniel Singeorzan, un tanar ghid montan din Targu Mures, pasionat de munte si de traditiile romanesti, a reusit performanta unica de a urca pana pe cel mai inalt varf din tara, Varful Moldoveanu,.

TOP 10 Cel mai bine platite sportive din lume in 2015. Ce loc ocupa Simona Halep

Jucatoarele de tenis sunt sportivele cel mai bine platite din lume, iar in primele 10 apar doar 3 nume care vin din alte sporturi decat tenisul. Dincolo de premii, aceste jucatoare aduna sume considerabile si din sponsorizari si alte actiuni de marketing.

Ianis Hagi, cel mai tanar capitan din istoria Ligii 1. Gica Hagi: Am vorbit cu capitanii, cu toata echipa, le-am zis sa fie langa el, ca e un baiat tanar, ii dau banderola

Ianis Hagi a devenit cel mai tanar capitan din istoria Ligii 1, la doar 16 ani, noua luni si 22 de zile. Baiatul a primit banderola pentru prima oara intr-un meci oficial miercuri, 12 august. Ianis a venit prima.

FOTO. Cel mai asteptat SUV de lux, dezvaluit din greseala de un producator de jucarii din China. Vezi cum arata!

Salonul Auto de la Frankfurt va fi aglomerat in ceea ce priveste premierele mondiale, insa primele imagini cu viitoarele modele au inceput deja sa apara in mediul online. Cel mai asteptat SUV de lux al verii a fost dezvaluit de un producator de suveniruri din China.

Cat se castiga la Mega Image, cel mai mare lant de supermarketuri din Romania

Retailerul belgian Mega Image, cel mai extins jucator din comertul local, cu peste 425 de magazine operate sub mai multe branduri, este unul dintre marii angajatori din Romania. Avand in vedere planurile retailerului de dezvoltare a retelei, angajarile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )