Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cel mai nou cuplu din showbiz! Ea o bomba sexy, el un artist timid!

ADPM ADPM,
Cel mai nou cuplu din showbiz! Ea o bomba sexy, el un artist timid!

Doua vedete despre care nimeni nu s-ar fi gandit ca vor ajunge vreodata impreuna se pare ca formeaza cel mai nou cuplu din showbiz! Iata despre cine este vorba! . continuă pe ADPM

World of Warcraft Legion este cel mai nou expansion anuntat de Blizzard

Dupa ce a promis ca va grabi ritmul expansion pack-urilor pentru WoW, Blizzard a anuntat zilele trecute noul World of Warcraft Legion. in aceste zile, in Koln, are loc Gamescom, o ocazie pentru marii dezvoltatori de jocuri sa anunte noile lor titluri. Printre acestea se numara si noul World of Warcraft Legion, un expansion pack [] World of Warcraft Legion este cel mai nou expansion anuntat de Blizzard Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Andreea Balan are cel mai bun show din Romania, au decis fanii Media Music Awards

Fanii Media Music Awards, cea mai mare gala de premii muzicale din Romania, au hotarat ca Andreea Balan este artistul roman care ofera publicului cel mai bun show.

Este platit sa se joace, iar la 16 ani este cel mai tanar milionar din tara sa

Pakistanezul Sumail Hasan a devenit cel mai tanar milionar din tara, insa nu este un geniu al afacerilor, asa cum ar putea crede cineva. Sumail este jucator profesionist de Dota 2 si a castigat cu echipa sa,.

Cel mai sincer psihopat din istorie, care a terorizat America: Urasc nenorocita asta de natie umana

In aproape 30 de ani, Carl Panzram, supranumit cel mai sincer psihopat, a omorat 21 de persoane si a violat alte 1. Cele mai multe victime au fost barbati si copii. in momentul executiei sale, in anii 30, criminalul i-ar fi spus calaului sa se grabeasca: as fi putut sa omor 10 oameni in acest timp.

Gigi Becali: Avem nevoie de un atacant care sa marcheze. M-am convins ca avem cel mai bun jucator din Liga I de departe, care este Hamroun

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat duminica seara, dupa derbiul cu Dinamo, ca gruparea din bulevardul Ghencea are nevoie de un atacant care sa marcheze, insa a mentionat ca din lotul pregatit de.

Lungmetrajul Steve Jobs: cel mai nou film despre viata fondatorului Apple

Lungmetrajul Steve Jobs, de Danny Boyle, care ii are in rolurile principale pe Michael Fassbender, Kate Winslet, Seth Rogan si Jeff Daniels, va avea premiera europeana in inchiderea London Film Festival, pe 18 octombrie, informeaza.

Gigi Becali: N-avem atacant. Hamroun, cel mai bun jucator din Liga 1

Gigi Becali a declarat dupa derby-ul cu Dinamo ca Hamroun este un castig pentru Steaua si considera ca echipa sa nu are atacant.

Tranzactiile (fara oferte publice) au atins cea mai mare valoare din ultimele 12 luni

Indicele principal al BVB, BET, a urcat la maximele ultimilor sapte ani, valoarea tranzactiilor cu actiuni fara oferte publice) a atins cel mai ridicat nivel din ultimele 12 luni, iar capitalizarea bursiera a companiilor listate la BVB a atins un nou maxim istoric, de 154,2 miliarde lei aproape 35 miliarde euro), arata raportul Bursei de Valori Bucuresti BVB) pe luna iulie, remis azi redactiei.

World Economic Forum a numit emiratul arat Qatar drept statul cu cel mai eficient Guvern din lume

Cunoscut drept o autocratie in care femeile sunt discriminate, unde muncitorii imigranti sunt exploatati, iar libertatea de exprimare este suprimata, emiratul arab Qatar din sud-vestul Asiei a fost insa nominalizat de catre World Economic Forum WEF),.

Topul s-a schimbat. Cine este cel mai bogat om de pe planeta

Bill Gates este din nou cel mai bogat om de pe planeta, cu o avere estimata la 79,2 miliarde de dolari. Gates a detinut acest titlu timp de 16 ani din ultimii 21 si a reusit sa isi reia prima pozitie .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )