Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ianis Hagi, cel mai tanar capitan din istoria Ligii 1. Gica Hagi: Am vorbit cu capitanii, cu toata echipa, le-am zis sa fie langa el, ca e un baiat tanar, ii dau banderola

B1 B1,
Ianis Hagi, cel mai tanar capitan din istoria Ligii 1. Gica Hagi: Am vorbit cu capitanii, cu toata echipa, le-am zis sa fie langa el, ca e un baiat tanar, ii dau banderola

Ianis Hagi a devenit cel mai tanar capitan din istoria Ligii 1, la doar 16 ani, noua luni si 22 de zile. Baiatul a primit banderola pentru prima oara intr-un meci oficial miercuri, 12 august. Ianis a venit prima. continuă pe B1

Ianis Hagi, cel mai tanar capitan din istoria Ligii 1

Titularizat de tatal sau in meciul cu CSU Craiova disputat miercuri dupa-amiaza in etapa a 6-a, Ianis Hagi a stabilit un nou record la nivelul primului esalon din fotbalul romanesc.

Este platit sa se joace, iar la 16 ani este cel mai tanar milionar din tara sa

Pakistanezul Sumail Hasan a devenit cel mai tanar milionar din tara, insa nu este un geniu al afacerilor, asa cum ar putea crede cineva. Sumail este jucator profesionist de Dota 2 si a castigat cu echipa sa,.

Cel mai nou cuplu din showbiz! Ea o bomba sexy, el un artist timid!

Doua vedete despre care nimeni nu s-ar fi gandit ca vor ajunge vreodata impreuna se pare ca formeaza cel mai nou cuplu din showbiz! Iata despre cine este vorba! .

Andreea Balan are cel mai bun show din Romania, au decis fanii Media Music Awards

Fanii Media Music Awards, cea mai mare gala de premii muzicale din Romania, au hotarat ca Andreea Balan este artistul roman care ofera publicului cel mai bun show.

FOTO. Dubai-Panama City, CEL MAI LUNG zbor din lume. Ce avion poate zbura NON-STOP aproape 18 ore

Cursa Dubai - Panama City va fi cel mai lung zbor one-way din lume, atat ca distanta, cat si ca durata. Mai exact 17 ore si 35 de minute, adica 13. 808 km.

China a devaluat moneda nationala la cel mai redus nivel din ultimii trei ani

Banca Centrala a Chinei PBOC) a devaluat moneda nationala, yuanul, la cel mai redus nivel fata de dolar din ultimii aproape trei ani, transmite BBC.

Google isi schimba numele in Alphabet, anuntand cea mai mare restructurare din istoria sa

Gigantul american Google a anuntat un rebranding surpriza, urmand sa-si schimbe puternic structura organizationala si sa devina un holding numit Alphabet in care Google va fi o filiala. Numele Alphabet va inlocui Google pe bursa, iar acest conglomerat de companii va fi condus de Larry Page si Sergey Brin. Cream o noua companie, numita Alphabet . ) Ce este Alphabet? O colectie de companii dintre care cea mai mare este, bineinteles, Google, spune Larry Page.

Un concurs de frumusete altfel: Spaniolii trebuie sa decida care este cel mai frumos cimitir din tara

Cimitirele din Spania au intrat intr-o competitie de frumusete. Un juriu a vizitat toate cimitirele din tara, numindu-le pe cele cele mai frumoase. Castigatorul insa va fi ales insa de cetateni, care.

Cel mai sangeros atentat din ultimii ani. Zeci de persoane au fost ucise

Aproape 60 de persoane au fost ucise joi dimineata in Irak, dupa detonarea unui camion incarcat cu explozivi intr-o piata aglomerata din capitala tarii, Bagdad, anunta autoritatile, relateaza BBC News.

Gigi Becali: Avem nevoie de un atacant care sa marcheze. M-am convins ca avem cel mai bun jucator din Liga I de departe, care este Hamroun

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat duminica seara, dupa derbiul cu Dinamo, ca gruparea din bulevardul Ghencea are nevoie de un atacant care sa marcheze, insa a mentionat ca din lotul pregatit de.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )