Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai tanar oras din judet va imbraca straie de sarbatoare

Adevărul Adevărul,
Cel mai tanar oras din judet va imbraca straie de sarbatoare

Una din cele mai vechi asezari rurale din judetul Arad, Pecica, care a devenit oras in anul 2004 va fi in mare sarbatoare. implineste 13 ani de la data ridicarii localitatii la rangul de oras. continuă pe Adevărul

Statisticile rusinii: Teleormanul, aflat 16 ani sub calcaiul lui Liviu Dragnea, a ajuns mai sarac ca Vasluiul. Oamenii sunt dependenti de ajutoarele sociale, iar statul e cel mai mare angajator din judet |ANALIZA

Condus timp de 16 ani de liderul PSD, Liviu Dragnea, Teleormanul se zbate intr-o situatie economica extrem de dificila, iar cifrele arata ca situatia este chiar mai grava decat in Vaslui.

Statisticile rusinii: Teleormanul, aflat 16 ani sub calcaiul lui Liviu Dragnea, a ajuns mai sarac ca Vasluiul. Oamenii sunt dependenti de ajutoarele sociale, iar statul e cel mai mare angajator din judet |ANALIZA ROMANIA LIBERA

Condus timp de 16 ani de liderul PSD, Liviu Dragnea, Teleormanul se zbate intr-o situatie economica extrem de dificila, iar cifrele arata ca situatia este chiar mai grava decat in Vaslui.

Franta va avea cel mai tanar si sexy presedinte?

Franta va avea cel mai tanar si sexy presedinte? Emmanuel Macron are sanse mari sa castige alegerile prezidentiale de pe 7 mai. Are doar 39 de ani si o sotie in varsta de 64 de ani.

Continental a devenit cel mai mare angajator din industria auto romaneasca. Expansiunea continua cu inca 1.500 de noi locuri de munca in 2017

Grupul german Continental a devenit cel mai mare angajator din industria auto romaneasca, ajungand la un total 18. 200 salariati in tara, doar in 2016 adaugandu-se 1. 700 de oameni noi echipei Continental. Expansiunea firmei germane va continua si in 2017 cu circa 1. 500 de noi locuri de munca la nivel national. Practic, prin cei 18. 200 angajati existenti la final de 2016, Continental a surclasat Grupul Renault Romania, care avea la finalul anului trecut un total de 16. 700 salariati.

Cel mai batran om din lume A MURIT! Avea 146 de ani. inainte de deces, a dezvaluit SECRETUL LONGEVITATII (FOTO)

Din pacate cel mai batran om din lume, Indonezianul Sodimedjo, a murit la varsta de 146 de ani. Barbatul s-a nascut in 1870, si i se mai spunea si Mbah Ghoto, adica bunicul Ghoto, scrie.

A murit cel mai batran om din lume. Avea 146 de ani

Un barbat din Indonezia care pretindea ca are 146 de ani, fiind considerat cel mai batran om din lume, a murit in satul sau din Central Java. Potrivit documentelor sale, Sodimedjo, cunoscut si sub.

Cel mai tanar ministru somalez, ucis din greseala de garzile auditorului general langa palatul prezidential

Garzile auditorului general din Somalia l-au impuscat pe ministrul lucrarilor publice si reconstructiei in zona palatului prezidential, incidentul parand sa fi pornit de la o neintelegere, scrie Al Jazeera.

Veste CUTREMURATOARE pentru lumea politica si sindicala din Romania! A murit cel mai apreciat om din ultimii zeci de ani (FOTO)

Una din cele mai apreciate personalitati din Iasi din ultimii zeci de ani s-a stins din viata. Doru Alexandrescu, in varsta de 62 ani, fost lider de sindicat al Blocului National Sindical BNS).

Vladimir Draghia, cel mai ravnit BURLAC, in culmea FERICIRII! A fost de 1 mai la mare alaturi de iubita insarcinata (FOTO)

Cel mai curtat burlac din Romania, Vladimir Draghia, a fost surprins alaturi de iubita sa de 1 mai la mare. Acum zilele sale de burlacie au luat sfarsit, pentru ca iubita lui este insarcinata, po.

Business report: Hidroelectrica a inregistrat in primele trei luni din 2017 cel mai mare profit din istorie;Podul de la Agigea va fi inchis pentru reparatii; Recorduri in piata auto romaneasca: primul trimestru din 2017 este cel mai bun din ultimii opt a

Mercedes-Benz lanseaza editii speciale pentru Clasa G. Mercedes-Benz continua sa ofere o serie de editii speciale pentru Clasa G. Off-roaderul germanilor poate fi. ANOFM: Rata somajului a scazut usor in martie, la 4,55%. Rata somajului a fost de 4,55% la sfarsitul lunii martie 2017, in scadere cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )