Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cel putin 14 persoane decedate dupa ce autocarul in care se aflau a cazut intr-un canal din Turcia

B1 B1,
Cel putin 14 persoane decedate dupa ce autocarul in care se aflau a cazut intr-un canal din Turcia

Cel putin 14 persoane au murit, iar alte 24 au fost ranite dupa ce autobuzul in care se aflau a cazut intr-un canal in sudul Turciei. Autocarul transporta elevi si se intorceau dintr-o. continuă pe B1

Tragedie in Turcia! Cel putin 14 persoane au murit si alte 24 au fost ranite in urma unui accident

Cel putin 14 persoane, intre care sase copii, au murit si alte 24 au fost ranite, dupa ce autobuzul la bordul caruia calatoreau a iesit duminica in afara carosabilului si a cazut intr-un canal in sudul Turciei, a relatat AFP, citand presa locala.

Cel putin 51 de persoane au fost ranite de fulgere in timpul unui festival rock din Germania

Cel putin 51 de persoane au fost ranite de fulgere vineri seara, in vestul Germaniei, in timp ce asistau la festivalul de muzica Rock am Ring, a anuntat politia germana, citata de Reuters.

Violente in Insula Samos! Cel putin 15 imigranti au fost raniti (VIDEO)

Violente fara precedent intr-o tabara de refugiati din Grecia. Cel putin 15 imigranti au fost raniti, iar alte zeci de persoane au fost retinute de politie. Potrivit fortelor de ordine, incidentele au.

Tragedie in Turcia. Un autocar cu elevi s-a rasturnat intr-un canal. 14 persoane, intre care sase copii au murit

14 persoane, intre care sase copii, au murit si alte 24 au fost ranite, dupa ce autocarul in care se aflau a iesit duminica in afara carosabilului si a cazut intr-un canal in sudul Turciei.

Numarul ranitilor de fulger la un festival rock din Germania a crescut la 71

Cel putin 71 de persoane au fost ranite de fulgere vineri seara, in vestul Germaniei, in timp ce asistau la festivalul de muzica Rock am Ring, a anuntat politia germana, citata de Reuters.

Kaufland vrea sa cumpere in cativa ani cel putin 500 de porci pe zi de la fermierii locali

Retailerul Kaufland, liderul de piata din comertul alimentar local, are o noua strategie, aceste doreste sa ajeze pe rafturi mai multe produse autohtone, potrivit directorului de marketing si comunicare al retailerului, Valer Hancas, care vrea ca 50%.

Intemperiile care afecteaza Franta vor costa companiile de asigurari cel putin 600 de mil. euro

Intemperiile care afecteaza centrul Frantei de duminica seara vor costa companiile de asigurari cel putin 600 de milioane de euro, a declarat presedintele Asociatiei franceze a asiguratorilor AFA), Bernard Spitz, citat de AFP.

A fost atacat un depozit de ARME din Kazahstan. Cel putin sase morti

Schimburi de focuri cu extremisti religiosi in orasul Aktobe din Kazahstan au facut cel putin sase morti, a anuntat duminica Ministerul de Interne.

Erdogan: Femeia turca trebuie sa aiba cel putin trei copii

Seful statului turc Recep Tayyip Erdogan le-a cerut femeilor turce sa dea nastere la cel putin trei copii, pe motiv ca viata unei femei este incompleta daca nu are urmasi, arata tribune. com. pk.

Erdogan: Femeia turca trebuie sa aiba cel putin trei copii

Presedintele Recep Tayyip Erdogan a cerut duminica femeilor turce sa faca cel putin trei copii, afirmand ca viata unei femei este incompleta daca nu are urmasi, scrie AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )