Libnet.ro
UNICEF

16:01

A fost atacat un depozit de ARME din Kazahstan. Cel putin sase morti

România Liberă România Liberă,
A fost atacat un depozit de ARME din Kazahstan. Cel putin sase morti

Schimburi de focuri cu extremisti religiosi in orasul Aktobe din Kazahstan au facut cel putin sase morti, a anuntat duminica Ministerul de Interne. continuă pe România Liberă

Violente in Insula Samos! Cel putin 15 imigranti au fost raniti (VIDEO)

Violente fara precedent intr-o tabara de refugiati din Grecia. Cel putin 15 imigranti au fost raniti, iar alte zeci de persoane au fost retinute de politie. Potrivit fortelor de ordine, incidentele au.

Cel putin 51 de persoane au fost ranite de fulgere in timpul unui festival rock din Germania

Cel putin 51 de persoane au fost ranite de fulgere vineri seara, in vestul Germaniei, in timp ce asistau la festivalul de muzica Rock am Ring, a anuntat politia germana, citata de Reuters.

Explozie puternica intr-un centru comercial. Cel putin doi morti si 16 raniti

Cel putin doua persoane au murit si alte 16 au fost ranite, dupa ce o explozie s-a produs intr-un centru comercial din vestul Afganistanului, cel mai probabil un atac al talibanilor, a declarat joi un oficial.

Un autocar cu TURISTI straini a fost atacat cu FOCURI de arma, in Franta

Un autocar ce transporta 75 de turisti cehi, printre care se aflau si copii dintr-un grup scolar, a fost atacat sambata pe o autostrada din Franta cu focuri de arma.

Gest extrem in sala de judecata. Un criminal in serie a fost atacat de tatal uneia dintre victime

Incident socant intr-o sala de judecata din Statele Unite unde un criminal in serie a fost atacat de tatal uneia dintre victimele pe care individul le ucisese cu o brutalitate de nedescris. Barbatul.

Atac terorist la un hotel. Cel putin 20 de persoane au murit

Cel putin 20 de persoane au fost murit in urma unui atac terorist efectuat de militantii al-Shabaab si care a vizat un hotel din Mogadiscio, informeaza agentia de stiri DPA, potrivit Mediafax. Un.

Erdogan: Femeia turca trebuie sa aiba cel putin trei copii

Seful statului turc Recep Tayyip Erdogan le-a cerut femeilor turce sa dea nastere la cel putin trei copii, pe motiv ca viata unei femei este incompleta daca nu are urmasi, arata tribune. com. pk.

Erdogan: Femeia turca trebuie sa aiba cel putin trei copii

Presedintele Recep Tayyip Erdogan a cerut duminica femeilor turce sa faca cel putin trei copii, afirmand ca viata unei femei este incompleta daca nu are urmasi, scrie AFP.

Ancheta in cazul elicopterului SMURD prabusit ar putea dura cel putin trei luni. Specialistii iau in calcul doua variante (VIDEO)

Noi detalii ies la iveala in cazul elicopterului SMURD prabusit joi in padurea de la marginea satului Haragis din Republica Moldova. Ancheta ar putea dura cel putin trei luni, arata seful.

Intemperiile care afecteaza Franta vor costa companiile de asigurari cel putin 600 de mil. euro

Intemperiile care afecteaza centrul Frantei de duminica seara vor costa companiile de asigurari cel putin 600 de milioane de euro, a declarat presedintele Asociatiei franceze a asiguratorilor AFA), Bernard Spitz, citat de AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )