Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cel putin 146 de morti in prima zi a conflictului din Siria.

România Liberă România Liberă,
Cel putin 146 de morti in prima zi a conflictului din Siria.

Cel putin 146 de persoane au murit, vineri, in Siria, in prima zi a unui armistitiu nascut mort dar negociat dur de emisarul international Lakhdar Brahimi, a anuntat sambata Observatorul sirian pentru drepturile omului OSDO), transmite Mediafax. Organizatia neguvernamentala, care se sprijina pe o retea de militanti si surse medicale in spitale militare si civile in toata tara, a inregistrat 53 de civili, 50 de rebeli si 43 de solati ucisi vineri, un bilant care depaseste 100 de morti, ca in . continuă pe România Liberă

Siria: Cel putin 146 de persoane ucise in violentele din Siria

Cel putin 146 de persoane au murit ieri in violentele din Siria, in prima zi a armistitiului negociat de emisarul international, Lakhdar Brahimi, arata Antena3. ro.

Siria: cel putin 146 de morti in prima zi a armistitiului

Cel putin 146 de persoane au murit vineri in violentele din Siria, in prima zi a unui armistitiu nascut mort dar negociat dur de emisarul international Lakhdar Brahimi, a anuntat sambata Observatorul sirian pentru drepturile omului OSDO).

Siria. Cel putin 146 de persoane au murit in prima zi de armistitiu

Cel putin 146 de persoane au murit vineri in violentele din Siria, in prima zi a unui armistitiu nascut mort dar negociat dur de emisarul international Lakhdar Brahimi, a anuntat sambata Observatorul sirian.

Peste 35.000 de morti in conflictul din Siria, incepand din martie 2011

Cel putin 35. 000 de morti, majoritatea civili, s-au inregistrat in confruntarile armate putere-opozitie declansate in Siria in urma cu peste 19 luni, a anuntat miercuri o organizatie nonguvernamentala siriana, citata de AFP. Peste 24. 964 civili si-au pierdut viata de la 15 martie 2011, a precizat Observatorul sirian pentru drepturile omului OSDH), care ii califica drept civili pe cei care au ridicat armele impotriva regimului presedintelui Bashar al-Assad.

Afganistan: Cel putin 41 de morti in urma unui atentat sinucigas.

Un atentat sinucigas produs vineri intr-o moschee din provincia Faryab, din nordul Afganistanul, s-a soldat cu cel putin 41 de morti, potrivit unui bilant provizoriu, transmite AFP, citand autoritatile locale, informeaza Agerpres. Potrivit unui responsabil, 19 victime provin din randul trupelor de securitate afgane si 22 sunt civili, printre ei fiind si 5 copii. De asemenea, 30 de persoane au fost ranite, printre raniti numarandu-se si seful politiei provinciale. Atentatul a avut loc in ziua .

Cel putin 10 angajati ai Ministerului Transporturilor, ridicati si dusi la audieri in dosarul Nasii din CFR

Cel putin zece angajati ai Ministerului Transporturilor, intre care si directori, au fost ridicati de anchetatori, joi dimineata, pentru a fi dusi la audieri la Parchetul Tribunalului Brasov, care.

Cel putin 10 persoane, ridicate de la Ministerul Transporturilor si duse la audieri in dosarul Nasii din CFR

Cel putin zece persoane, intre care si directori, au fost ridicate de anchetatori, joi dimineata, de la Ministerul Transporturilor, pentru a fi duse la audieri la Parchetul Tribunalului Brasov, care instrumenteaza.

Armistitiul initiat de Lakhdar Brahimi, incalcat in mai multe regiuni din Siria - ONG.

Armistitiul initiat de catre emisarul international Lakhdar Brahimi cu ocazia sarbatorii musulmane Aid al-Adha a fost incalcat vineri in mai multe regiuni din Siria, a declarat directorul organizatiei nonguvernamentale ONG) Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Armistitiul a fost facut tandari in mai multe regiuni din Siria. Cu toate acestea, se inregistreaza un nivel mai redus de violenta si mai putine victime decat de obicei, a declarat pentru AFP .

Cel putin 40 de rachete au fost lansate din Gaza catre Israel.

Peste 40 de rachete au fost lansate, miercuri dimineata, de palestinienii din Fasia Gaza catre sudul Israelului, provocand ranirea a trei persoane, dintre care doua sunt in stare grava, a declarat pentru AFP purtatorul de cuvant al politiei, Micky Rosenfeld, informeaza Mediafax. Potrivit postului public de radio, ranitii sunt muncitori imigranti thailandezi care lucrau intr-o ferma. Ei au fost transportati la un spital din sudul Israelului. Postul de radio a mentionat, de asemenea, ca o casa a .

Numarul victimelor in urma violentelor din Siria a depasit 35.000 de persoane

Numarul total de victime in urma violentelor din ultimele 19 luni din Siria a ajuns la peste 35. 000 de persoane, majoritatea civili, transmite Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), potrivit AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )