Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cel putin 17 militari indieni au fost ucisi intr-un atac asupra unei baze din Casmir

Adevărul Adevărul,
Cel putin 17 militari indieni au fost ucisi intr-un atac asupra unei baze din Casmir

Cel putin 17 militari militari au fost ucisi si alti peste 20 raniti intr-un atac comis duminica de catre presupusi rebeli separatisti asupra unei baze militare din Casmirul indian, situat in apropiere de frontiera cu Pakistanul, acesta fiind cel mai grav atac comis in ultimii doi ani in regiunea din nordul Indiei, potrivit politiei si unor surse ale armatei. continuă pe Adevărul

Atentat in Kashmir. Cel putin 17 militari din armata Indiei au fost ucisi

Cel putin 17 militari din armata Indiei au fost ucisi, iar alti peste 20 au fost raniti intr-un atac comis duminica de catre presupusi rebeli separatisti asupra unei baze militare din Kashmirul indian, situata in apropiere de frontiera cu Pakistanul.

Cel putin 17 militari, ucisi in atacul asupra unei baze militare din India

Cel putin 17 militari militari au fost ucisi si alti peste 20 raniti intr-un atac comis astazi de catre presupusi rebeli separatisti asupra unei baze militare din Kashmirul indian, situata in apropiere de frontiera cu Pakistanul, acesta fiind cel mai grav atac din regiunea din nordul Indiei din 2014, potrivit politiei si unor surse ale armatei, citate de agentiile internationale de presa.

Un general si sapte agenti de protectie au fost ucisi in Somalia, intr-un atentat comis de Al-Shabaab

Un general somalez si sapte dintre agentii lui de protectie au fost ucisi intr-un atac cu masina-capcana comis duminica in capitala Somaliei si revendicat de organizatia terorista Al-Shabaab, afiliata retelei Al-Qaida.

Cel putin opt persoane au fost ranite in urma unei explozii in Franta, cauzata de o scurgere de gaze

O explozie a avut loc vineri dimineata intr-o cladire in centrul orasului francez Dijon, scrie ouest-france. fr. Potrivit autoritatilor, au fost scapari de gaze la retea. Explosion habitation.

Cel putin opt persoane, ranite dupa un atac cu cutitul intr-un mall din Minnesota. Agresorul, impuscat mortal de un politist aflat in timpul liber

Autoritatile americane au anuntat ca cel putin opt persoane au fost ranite duminica dimineata de un atacator inarmat cu un cutit. Incidentul a avut loc intr-un centru comercial din localitatea St. Cloud, situata la 110 kilometri distanta de metropola Minneapolis din statul Minneasota, iar atacatorul a fost ucis de catre un politist, informeaza BBC, preluat de News. ro.

Seful propagandei Statului Islamic a fost ucis intr-un atac al coalitiei

Responsabilul cu propaganda al gruparii teroriste Statul Islamic SI), Wail Adil Hasan Salman al-Fayad, a fost ucis intr-un bombardament aerian al coalitiei antijihadiste efectuat pe 30 august in apropiere de Rakka, in Siria, a anuntat vineri Pentagonul.

Un autoturism al Serviciului Politiei Rutiere Buzau a fost implicat intr-o tamponare pe DN10. Echipajul se grabea sa ajunga la un accident

Un echipaj al Politiei Rutiere Buzau a fost implicat intr-un eveniment rutier, pe DN 10, in timp ce se deplasala cu semnalele acustice si luminoase pornite catre locul unde fusese anuntat un accident. Masina de politie a fost lovita dupa ce a intrat pe contrasens, chiar de masina cu care circulau rudele victimei evenimentului la care se deplasau politistii.

HAOS in Paris: Manifestatii violente impotriva legii muncii. Cel putin 5 politisti si un civil, raniti (VIDEO)

Cel putin cinci politisti, dar si un civil au fost raniti in urma unei manifestatii violente impotriva legii muncii, in Franta. De asemenea, alti 12 oameni au fost arestati in Paris,.

Cel putin sase persoane au murit, iar peste 150 au fost ranite dupa ce doua trenuri s-au ciocnit in Pakistan

Cel putin sase persoane au murit, iar peste 150 au fost ranite dupa ce un tren expres cu destinata Karachi s-a ciocnit joi dimineata de un marfar, in regiunea Punjab din centrul Pakistanului, relateaza Geo TV citat de Reuters.

Cel putin 29 de raniti dupa ce o explozie a zguduit Manhattanul. PRIMELE IMAGINI de la fata locului

Cel putin 29 de persoane au fost ranite, dupa ce o explozie a zguduit in timpul noptii zona rezidentiala newyorkeza Chelsea din Manhattan. in apropierea locului exploziei s-a descoperit un al doilea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )