Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cel putin 172 de jihadisti au fost ucisi in Sinai in februarie

B1 B1,
Cel putin 172 de jihadisti au fost ucisi in Sinai in februarie

Armata egipteana a anuntat ca a ucis cel putin 172 de jihadisti in operatiuni comune cu politia intreprinse in februarie in Peninsula Sinai, teatrul a numeroase atentate impotriva fortelor de ordine,. continuă pe B1

Teroarea din Rusia este aratata de numarul opozantilor eliminati: Lista celor care l-au criticat pe Putin si au fost ucisi

Asasinarea politicianului Boris Nemtov completeaza lista celor care l-au criticat pe Vladimir Putin si li s-a inchis gura definitiv. Teroarea din Rusia este aratata si de numarul opozantilor eliminati.

Cel putin 220 de crestini au fost rapiti in Siria, in ultimele trei zile

Numarul crestinilor asirieni rapiti in ultimele zile de gruparea extremista Statul Islamic se ridica la cel putin 220, a anuntat joi Observatorul sirian pentru Drepturile Omului, citat de Mediafax. Cel putin.

Trei soldati au fost ucisi in estul Ucrainei, dupa doua zile de pace

Trei soldati ucraineni au fost ucisi in ultimele 24 de ore in estul separatist dupa doua zile de acalmie, a anuntat vineri purtatorul de cuvant al armatei ucrainene, Andrei Lisenko. Trei militari au fost uci.

Cel putin 18 persoane au murit intr-un atentat sinucigas comis intr-o autogara din nord-estul Nigeriei

Cel putin 18 persoane au fost ucise intr-un atentat sinucigas comis joi in autogara din orasul Biu, in nord-estul Nigeriei, informeaza AFP. Un al doilea kamikaze a fost imobilizat inainte sa actioneze incarca.

Cel putin 18 morti intr-un atentat sinucigas din Nigeria

Cel putin 18 persoane au fost ucise intr-un atentat sinucigas comis, joi, in autogara din orasul Biu, in nord-estul Nigeriei, in timp ce un al doilea kamikaze a fost imobilizat inainte sa actioneze incarcatura explozibila, au raportat mai multi martori pentru AFP, informeaza Agerpres.

Cel putin un mort si zece raniti intr-o serie de explozii, la Cairo

Cel putin o persoana a murit, iar alte zece au fost ranite intr-o serie de explozii produse, joi, in centrul orasului Cairo, informeaza presa egipteana, citata de Mediafax.

Serie de explozii in centrul orasului Cairo. Cel putin un mort si zece raniti

Cel putin o persoana a murit, iar alte zece au fost ranite intr-o serie de explozii produse joi in centrul orasului Cairo, informeaza presa egipteana. Potrivit site-ului Egyptianstreets. com,.

Mortii tarului Putin. Lista celor care l-au criticat si au fost ucisi

Asasinarea politicianului Boris Nemtov completeaza lista celor care l-au criticat pe Vladimir Putin si li s-a inchis gura definitiv. Teroarea din Rusia este aratata si de numarul opozantilor eliminati. Jurnalisti, politicieni, artisti, avocati, oameni de afaceri sau spioni rusi au incercat sa se opuna regimului lui Putin. in replica, au primit gloante, cutite in gat, otrava sau batai crunte.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )