Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cel putin 18 morti intr-un atentat sinucigas din Nigeria

România Liberă România Liberă,
Cel putin 18 morti intr-un atentat sinucigas din Nigeria

Cel putin 18 persoane au fost ucise intr-un atentat sinucigas comis, joi, in autogara din orasul Biu, in nord-estul Nigeriei, in timp ce un al doilea kamikaze a fost imobilizat inainte sa actioneze incarcatura explozibila, au raportat mai multi martori pentru AFP, informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Cel putin 18 persoane au murit intr-un atentat sinucigas comis intr-o autogara din nord-estul Nigeriei

Cel putin 18 persoane au fost ucise intr-un atentat sinucigas comis joi in autogara din orasul Biu, in nord-estul Nigeriei, informeaza AFP. Un al doilea kamikaze a fost imobilizat inainte sa actioneze incarca.

Atac sangeros in Cehia: cel putin noua morti dupa ce un barbat a deschis focul intr-un restaurant

Cel putin noua persoane au fost ucise intr-un atac armat comis marti dupa-amiaza intr-un restaurant dintr-un oras situat in sud-estul Cehiei, anunta autoritatile locale, citate de Sky News.

Cel putin 68 de morti, dupa ce un feribot s-a rasturnat in Bangladesh

Cel putin 68 de persoane au murit dupa ce un feribot s-a rasturnat in Bangladesh. Nava a fost lovita de o alta nava, de transport, au anuntat autoritatile. Accidentul s-a produs pe raul Padma, la nord de.

Coliziune intre un tren si un camion in apropiere de Los Angeles: Cel putin 30 de persoane au fost ranite

Cel putin 30 de persoane au fost ranite marti in urma coliziunii intre un tren de pasageri si un vehicul, la o trecere de cale ferata in apropiere de Los Angeles California), informeaza AFP, citand presa.

Siria: Cel putin 90 de civili crestini au fost rapiti de militanti ai gruparii Statul Islamic

Cel putin 90 de civili crestini au fost rapiti marti de militanti ai gruparii teroriste Statul Islamic care au luat cu asalt mai multe sate siriene din apropierea orasului Tal Tamr, a anuntat Observatorul.

Peste 30 de morti intr-o serie de atentate comise la Bagdad

Cel putin 37 de persoane au fost ucise, iar alte sute au fost ranite intr-o serie de atentate comise marti in Bagdad, anunta autoritatile irakiene. Sky News scrie ca cel mai grav atentat a avut loc in.

Atentat sinucigas la Kabul. Tinta, un vehicul al Ambasadei Turciei

Un vehicul care apartinea Ambasadei Turciei din Kabul a fost tinta unui atentat sinucigas cu bomba, in urma caruia un soldat turc a fost ucis si un altul ranit, in contextul in care Guvernul afgan spera sa lanseze discutii cu liderii talibani in viitorul apropiat pentru o negociere de pace, conform Mediafax.

Cel putin un mort si zece raniti intr-o serie de explozii, la Cairo

Cel putin o persoana a murit, iar alte zece au fost ranite intr-o serie de explozii produse, joi, in centrul orasului Cairo, informeaza presa egipteana, citata de Mediafax.

Cel putin opt persoane au fost omorate intr-un restaurant

Cel putin opt persoane au fost omorate astazi, in jurul pranzului, intr-un restaurant din Uhersky Brod, o localitate din Cehia situata in apropierea granitei estice, cu Slovacia, scrie BBC, citand presa ceha.

ATAC ARMAT intr-un restaurant din Cehia. Cel putin opt persoane au fost UCISE

Cel putin opt persoane au fost ucise in timpul unui atac armat petrecut intr-un restaurant din orasul Uhersky Brod, sud-vestul Cehiei, anunta presa locala. Ministrul de Interne ceh, Milan Chovanec, a declarat ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2288 seconds )