Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cel putin 22 de persoane au murit in urma trecerii ciclonului Nilam, in India

B1 B1,
Cel putin 22 de persoane au murit in urma trecerii ciclonului Nilam, in India

Cel putin 22 de persoane au murit in India, in urma ploilor torentiale care au afectat sudul tarii, transmite AFP. Ciclonul Nilam care a lovit, miercuri, coastele meridionale ale Indiei, a facut 22 de victime, iar. continuă pe B1

India: Cel putin 22 de persoane au murit in urma intemperiilor.

Ploile torentiale care au afectat sudul Indiei, la trecerea unui ciclon, miercuri, s-au soldat cu cel putin 22 de morti, iar 60. 000 de sateni au fost nevoiti sa se refugieze, au informat luni autoritati locale, citate de AFP, informeaza Mediafax. Precipitatiile generate de ciclonul Nilam, care a lovit coastele meridionale ale Indiei, au dus la inundarea a sute de sate, fapt ce a constrans locuitorii din zona sa se refugieze, a declarat pentru AFP Karikal Valaven, un oficial al Guvernului .

Cel putin 22 de persoane au murit in urma intemperiilor care au afectat India

Ploile torentiale care au afectat sudul Indiei, la trecerea unui ciclon, miercuri, s-au soldat cu cel putin 22 de morti, iar 60. 000 de sateni au fost nevoiti sa se refugieze, au informat luni autoritati locale, citate de AFP.

Cel putin 22 de morti dupa ploile torentiale din India

Cel putin 22 de persoane si-au pierdut viata in sud-estul Indiei, din cauza ploilor torentiale provocate de ciclonul Nilam. Ciclonul a lovit India saptamana trecuta si a afectat serios regiunea de coasta.

Uraganul Sandy a provocat moartea a cel putin 102 persoane

Uraganul Sandy, care a lovit Coasta de Est a Statelor Unite saptamana aceasta, a provocat moartea a cel putin 102 persoane in SUA si Canada, potrivit bilantului publicat ieri, transmite Reuters, conform surselor de presa.

Uraganul Sandy a provocat moartea a cel putin 102 persoane; 3,5 milioane de locuinte nu au inca electricitate

Uraganul Sandy, care a lovit Coasta de Est a Statelor Unite saptamana aceasta, a provocat moartea a cel putin 102 persoane in SUA si Canada, potrivit bilantului publicat vineri, transmite Reuters. Cu doar trei zile inainte de alegerile prezidentiale din 6 noiembrie, peste 3,5 milioane de locuinte si sedii de afaceri nu au electricitate, iar locuitorii din zonele devastate se intreaba cand le vor reveni vietile la normal.

Uraganul Sandy: Cel putin 102 morti.

Uraganul Sandy, care a lovit coasta de nord-est a SUA si Canadei la inceputul acestei saptamani, a facut cel putin 102 morti, potrivit unui nou bilant, care ar putea inca sa creasca, potrivit autoritatilor locale citate de Reuters. In orasul New York, 40 de oameni au murit din cauza uraganului, iar in New Jersey - 13. In Maryland si Pennsylvania, alte doua state printre cele mai afectate de uragan, au murit 11 si, respectiv, 14 oameni. O persoana a murit in Canada, la Toronto. La New York, .

Siria: Cel putin 50 de morti si raniti in doua atentate.

Cel putin 50 de membri ai fortelor fidele presedintelui sirian Bashar al-Assad au murit, luni dimineata, in explozia unui vehicul-capcana in provincia Hama din centrul tarii, a anuntat Observatorul Sirian al Drepturilor Omului OSDH), preluat de AFP, potrivit Agerpres. Autovehiculul era condus de un sofer kamikaze. Explozia a avut loc in apropierea unei unitati militare, a precizat Rami Abdel Rahman, directorul Observatorului, care se bazeaza pe o vasta retea de militanti si de medici. Un alt .

Merkel: Criza datoriilor din Europa va dura inca cel putin cinci ani

Criza datoriilor din Europa va mai dura inca cel putin cinci ani, a avertizat sambata cancelarul Germaniei, Angela Merkel, transmite AP, conform Agerpres.

Cel putin trei politisti egipteni au fost ucisi intr-un atac comis la Al-Arich

Cel putin trei politisti egipteni au fost ucisi si unul a fost grav ranit sambata intr-un atac comis de barbati inarmati la Al-Arich, in peninsula Sinai, in estul tarii, potrivit televiziunii de stat,.

Un al doilea atentat al zilei in Siria: Cel putin cinci morti la Damasc

Un atentat comis de teroristi in Siria, in capitala Damasc, a ucis cel putin cinci persoane, potrivit Televiziunii de stat siriana. Televiziunea siriana a relatat ca atacul a fost comis de.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )