Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cel putin trei politisti egipteni au fost ucisi intr-un atac comis la Al-Arich

Antena3 Antena3,
Cel putin trei politisti egipteni au fost ucisi intr-un atac comis la Al-Arich

Cel putin trei politisti egipteni au fost ucisi si unul a fost grav ranit sambata intr-un atac comis de barbati inarmati la Al-Arich, in peninsula Sinai, in estul tarii, potrivit televiziunii de stat,. continuă pe Antena3

Halloween sfarsit tragic pe un stadion din Madrid. Cel putin trei femei au murit calcate in picioare, intr-o busculada

Trei femei cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani au murit calcate in picioare, iar alte doua au fost grav ranite in noaptea de miercuri spre joi, in timpul unei petreceri de Halloween, pe un stadion.

Afganistan: Cel putin 11 civili, ucisi de explozia a doua bombe artizanale.

Cel putin 11 civili, printre care sapte femei si trei copii, si-au pierdut viata, miercuri, dupa ce doua bombe amplasate de insurgenti pe marginea unor drumuri au explodat, intr-o provincie instabila din sudul Afganistanului, potrivit autoritatilor locale citate de AFP, informeaza Mediafax. In urma exploziei primei bombe, in districtul Musa Qala din provincia Helmand sud), au murit opt persoane, a declarat miercuri dimineata Ministerul afgan de Interne, care ii acuza pe talibani ca sunt la .

Uraganul Sandy a provocat moartea a cel putin 102 persoane; 3,5 milioane de locuinte nu au inca electricitate

Uraganul Sandy, care a lovit Coasta de Est a Statelor Unite saptamana aceasta, a provocat moartea a cel putin 102 persoane in SUA si Canada, potrivit bilantului publicat vineri, transmite Reuters. Cu doar trei zile inainte de alegerile prezidentiale din 6 noiembrie, peste 3,5 milioane de locuinte si sedii de afaceri nu au electricitate, iar locuitorii din zonele devastate se intreaba cand le vor reveni vietile la normal.

Uraganul Sandy: Cel putin 102 morti.

Uraganul Sandy, care a lovit coasta de nord-est a SUA si Canadei la inceputul acestei saptamani, a facut cel putin 102 morti, potrivit unui nou bilant, care ar putea inca sa creasca, potrivit autoritatilor locale citate de Reuters. In orasul New York, 40 de oameni au murit din cauza uraganului, iar in New Jersey - 13. In Maryland si Pennsylvania, alte doua state printre cele mai afectate de uragan, au murit 11 si, respectiv, 14 oameni. O persoana a murit in Canada, la Toronto. La New York, .

Bilantul uraganului Sandy: Cel putin 37 de morti in New York

Primarului orasului New York, Michael Bloomberg, a anuntat joi ca cel putin 37 de persoane au murit in New York din cauza uraganului Sandy care a lovit coasta estica americana in prima parte a saptamanii, informeaza Reuters.

URAGANUL SANDY a facut RAVAGII in SUA: Cel putin 50 de morti.

Sandy, care ar putea fi cel mai puternic uragan care a lovit vreodata Statele Unite ale Americii, a lasat in urma lui dezastru. Uraganul Sandy a provocat moartea a cel putin 50 de persoane pe teritoriul SUA, inchiderea institutiilor si a transportului in comun, intreruperea energiei electrice. Stire in curs de actualizare.

URAGANUL SANDY - Bilantul victimelor din SUA: cel putin 50 de morti.

Sandy, care ar putea fi cel mai puternic uragan care a lovit vreodata Statele Unite ale Americii, a lasat in urma lui dezastru. Uraganul Sandy a provocat moartea a cel putin 50 de persoane pe teritoriul SUA, inchiderea institutiilor si a transportului in comun, intreruperea energiei electrice. Stire in curs de actualizare.

Uraganul Sandy a provocat moartea a cel putin 102 persoane

Uraganul Sandy, care a lovit Coasta de Est a Statelor Unite saptamana aceasta, a provocat moartea a cel putin 102 persoane in SUA si Canada, potrivit bilantului publicat ieri, transmite Reuters, conform surselor de presa.

VIDEO+FOTO. URAGANUL SANDY a facut RAVAGII in SUA: Cel putin 50 de morti.

8:15 - Cladirea care adaposteste sediile reprezentantelor diplomatice ale Romaniei la New York nu avea curent electric marti, la 24 de ore de la trecerea uraganului Sandy, care a provocat inundatii si pene de curent intr-o buna parte din Manhattan. URAGANUL Sandy. New York: Cladirea Consulatului Romaniei a ramas fara curent electric _ _ _ _ Sandy, care ar putea fi cel mai puternic uragan care a lovit vreodata Statele Unite ale Americii, a lasat in urma lui dezastru. Uraganul Sandy a .

Cel putin patru persoane ranite la o petrecere de Halloween, la Universitatea din California

Cel putin patru persoane au fost ranite la o petrecere organizata de Halloween, la Universitatea din California, unde unul dintre invitatii a venit armat. Autoritatile din Los Angeles au confirmat ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )