Libnet.ro
UNICEF

05:45

Uraganul Sandy a provocat moartea a cel putin 102 persoane; 3,5 milioane de locuinte nu au inca electricitate

Hotnews Hotnews,
Uraganul Sandy a provocat moartea a cel putin 102 persoane; 3,5 milioane de locuinte nu au inca electricitate

Uraganul Sandy, care a lovit Coasta de Est a Statelor Unite saptamana aceasta, a provocat moartea a cel putin 102 persoane in SUA si Canada, potrivit bilantului publicat vineri, transmite Reuters. Cu doar trei zile inainte de alegerile prezidentiale din 6 noiembrie, peste 3,5 milioane de locuinte si sedii de afaceri nu au electricitate, iar locuitorii din zonele devastate se intreaba cand le vor reveni vietile la normal. continuă pe Hotnews

Uraganul Sandy a provocat moartea a cel putin 102 persoane

Uraganul Sandy, care a lovit Coasta de Est a Statelor Unite saptamana aceasta, a provocat moartea a cel putin 102 persoane in SUA si Canada, potrivit bilantului publicat ieri, transmite Reuters, conform surselor de presa.

Uraganul Sandy a provocat moartea a 34 de persoane la New York

Uraganul Sandy a provocat moartea a 34 de persoane la New York, potrivit celui mai recent bilant realizat joi de politie, informeaza AFP. Majoritatea victimelor au murit dupa caderea unor copaci peste casele sau.

Uraganul Sandy: Cel putin 102 morti.

Uraganul Sandy, care a lovit coasta de nord-est a SUA si Canadei la inceputul acestei saptamani, a facut cel putin 102 morti, potrivit unui nou bilant, care ar putea inca sa creasca, potrivit autoritatilor locale citate de Reuters. In orasul New York, 40 de oameni au murit din cauza uraganului, iar in New Jersey - 13. In Maryland si Pennsylvania, alte doua state printre cele mai afectate de uragan, au murit 11 si, respectiv, 14 oameni. O persoana a murit in Canada, la Toronto. La New York, .

VIDEO+FOTO. URAGANUL SANDY a facut RAVAGII: Cel putin 110 morti in SUA, Canada si Caraibe.

11:09 - Reteaua de telefonie americana a fost grav afectata de uraganul Sandy, care a maturat coasta de est a Statelor Unite, a anuntat marti Comisia federala pentru comunicatii, citata de AFP. URAGANUL Sandy a afectat grav reteaua de telefonie din SUA _ _ _ _ 10:51 - Pagubele provocate de uraganul Sandy erau foarte greu de evaluat cu precizie, miercuri, in nord-estul Statelor Unite, dar acestea ar putea avea un efect limitat asupra economiei tarii, in pofida distrugerilor si intreruperii .

Un nou bilant: Uraganul Sandy a lasat in urma 40 de morti in New York

Uraganul Sandy a cauzat moartea a cel putin 40 de persoane la New York, potrivit unui nou bilant furnizat joi seara de catre politia orasului, relateaza AFP citata de Mediafax.

Cel putin patru persoane ranite la o petrecere de Halloween, la Universitatea din California

Cel putin patru persoane au fost ranite la o petrecere organizata de Halloween, la Universitatea din California, unde unul dintre invitatii a venit armat. Autoritatile din Los Angeles au confirmat ca.

URAGANUL SANDY a facut RAVAGII in SUA: Cel putin 50 de morti.

Sandy, care ar putea fi cel mai puternic uragan care a lovit vreodata Statele Unite ale Americii, a lasat in urma lui dezastru. Uraganul Sandy a provocat moartea a cel putin 50 de persoane pe teritoriul SUA, inchiderea institutiilor si a transportului in comun, intreruperea energiei electrice. Stire in curs de actualizare.

URAGANUL SANDY - Bilantul victimelor din SUA: cel putin 50 de morti.

Sandy, care ar putea fi cel mai puternic uragan care a lovit vreodata Statele Unite ale Americii, a lasat in urma lui dezastru. Uraganul Sandy a provocat moartea a cel putin 50 de persoane pe teritoriul SUA, inchiderea institutiilor si a transportului in comun, intreruperea energiei electrice. Stire in curs de actualizare.

VIDEO+FOTO. URAGANUL SANDY a facut RAVAGII in SUA: Cel putin 50 de morti.

8:15 - Cladirea care adaposteste sediile reprezentantelor diplomatice ale Romaniei la New York nu avea curent electric marti, la 24 de ore de la trecerea uraganului Sandy, care a provocat inundatii si pene de curent intr-o buna parte din Manhattan. URAGANUL Sandy. New York: Cladirea Consulatului Romaniei a ramas fara curent electric _ _ _ _ Sandy, care ar putea fi cel mai puternic uragan care a lovit vreodata Statele Unite ale Americii, a lasat in urma lui dezastru. Uraganul Sandy a .

VIDEO+FOTO. URAGANUL SANDY a facut RAVAGII in SUA: Cel putin 110 morti.

8:40 - Locuitorii New York-ului au asteptat, marti seara, ca primarul Michael Bloomberg sa le dea vesti bune despre restabilirea curentului electric si a transportului in comun, insa nu le-au primit, metroul, scolile si parcurile publice raman inchise miercuri. URAGANUL Sandy: New York: Locuitorii incearca sa revina la normal, dupa CATASTROFA _ _ _ _ 8:15 - Cladirea care adaposteste sediile reprezentantelor diplomatice ale Romaniei la New York nu avea curent electric marti, la 24 de ore de .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )