Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cel putin 23 de persoane au murit intr-un atentat ce a vizat un restaurant din sud-vestul Pakistanului

B1 B1,
Cel putin 23 de persoane au murit intr-un atentat ce a vizat un restaurant din sud-vestul Pakistanului

Cel putin 23 de persoane au fost ucise duminica seara, in sud-vestul Pakistanului, intr-un atac sinucigas vizand un restaurant frecventat de un grup format din membri ai minoritatii siite, au anuntat. continuă pe B1

SUA: Un mort si cel putin sapte raniti, intr-un atac armat produs intr-un campus universitar din Seattle

Opersoana a murit si cel putin sapte persoane au fost ranite joi, in timpul unui atac armat intr-un campus universitar din Seattle, in nord-vestul Statelor Unite. Atacul a avut loc in campusul Universita.

Pakistan: Cel putin cinci morti, intr-un atac comis la aeroportul din Karachi

Cel putin cinci persoane au murit, duminica, in aeroportul din Karachi, capitala economica a Pakistanului, a anuntat un oficial de rang inalt din cadrul politiei, citat de AFP, relateaza Mediafax.

Trei morti si mai multi raniti intr-o explozie produsa la o termocentrala din Kosovo

Cel putin trei persoane au murit si multe altele au fost ranite dupa o explozie care s-a produs vineri intr-o centrala termica din apropiere de capitala kosovara, Pristina. Pana in prezent, bilantul.

FOTO Rafael Nadal a scris istorie la Roland Garros - A devenit primul jucator care castiga cel putin un turneu de Grand Slam timp de zece ani consecutiv

Rafael Nadal a devenit, dupa ce a castigat pentru a noua oara trofeul de la Roland Garros, primul jucator de tenis care reuseste sa cucereasca timp de zece ani consecutiv cel putin un trofeu de Grand Slam. Ibericul a ajuns la cota 14, performanta cu care l-a egalat pe Pete Sampras.

5 romani AU MURIT intr-un accident rutier in Ungaria

Cinci romani, printre care si un copil, au murit intr-un accident rutier petrecut in Ungaria, conform presei ungare. Stire in curs de actualizare.

Atentat cu 23 de morti, in sud-vestul Pakistanului

Cel putin 23 de persoane au fost omorate, duminica seara, in sud-vestul Pakistanului, intr-un atac sinucigas, au anuntat autoritatile locale, citate de AFP, conform Mediafax.

Favoritul alegerilor prezidentiale din Afganistan, victima unui atentat cu bomba

Favoritul in alegerile prezidentiale din Afganistan Abdullah Abdullah a fost tinta unei tentative de asasinat, vineri, la Kabul, unde doua explozii i-au vizat convoiul, omorand cel putin sase persoane, cu opt zile inaintea turului doi al scrutinului, relateaza AFP.

Atac armat intr-un campus universitar din SUA. Atacatorul a inceput sa traga in stanga si in dreapta. 4 persoane, grav ranite

Cel putin patru persoane au fost ranite joi, in timpul unui atac armat intr-un campus universitar din Seattle, in nord-vestul Statelor Unite, a anuntat politia, citata de cotidianul Seattle Times in editia .

Pakistan: Cel putin 24 de morti, intr-un atac comis la aeroportul din Karachi

Cel putin 24 de persoane au fost ucise, duminica seara, dupa ce mai multi barbati inarmati au atacat aeroportul de la Karachi, capitala economica a Pakistanului, a anuntat un oficial de rang inalt din cadrul.

Sapte raniti, intr-un atac armat in Seattle

Cel putin sapte persoane au fost ranite joi, in timpul unui atac armat intr-un campus universitar din Seattle, in nord-vestul Statelor Unite, a anuntat politia, citata de cotidianul Seattle Times, conform Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2215 seconds )