Libnet.ro
UNICEF

07:45

Atac armat intr-un campus universitar din SUA. Atacatorul a inceput sa traga in stanga si in dreapta. 4 persoane, grav ranite

Antena3 Antena3,
Atac armat intr-un campus universitar din SUA. Atacatorul a inceput sa traga in stanga si in dreapta. 4 persoane, grav ranite

Cel putin patru persoane au fost ranite joi, in timpul unui atac armat intr-un campus universitar din Seattle, in nord-vestul Statelor Unite, a anuntat politia, citata de cotidianul Seattle Times in editia . continuă pe Antena3

VIDEO Atac armat intr-un campus universitar din Seattle: O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite

O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, joi dupa-amiaza, in urma unui atac armat produs in campusul Universitatii Seattle Pacific, din SUA, au anuntat autoritatile americane, potrivit Washington Post.

SUA: Un mort si cel putin sapte raniti, intr-un atac armat produs intr-un campus universitar din Seattle

Opersoana a murit si cel putin sapte persoane au fost ranite joi, in timpul unui atac armat intr-un campus universitar din Seattle, in nord-vestul Statelor Unite. Atacul a avut loc in campusul Universita.

Sapte raniti, intr-un atac armat in Seattle

Cel putin sapte persoane au fost ranite joi, in timpul unui atac armat intr-un campus universitar din Seattle, in nord-vestul Statelor Unite, a anuntat politia, citata de cotidianul Seattle Times, conform Mediafax.

Canada: Trei politisti ucisi si alti doi raniti, intr-un atac armat

Trei politisti au fost ucisi miercuri seara, iar alti doi au fost raniti, in urma unui atac armat, la Moncton, o provincie in estul Canadei. O a treia persoana a fost ranita si spitalizata. Un barbat de 24.

Bursele din Sua si Canada au inchis in crestere

Indicii bursieri din SUA si Canada au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

Visul american: care este 'pretul fericirii' pentru cetatenii din SUA

Banii nu aduc fericirea pentru americani, majoritatea cetatenilor din SUA fiind multumiti cu un salariu situat mult sub nivelul celui incasat de un manager. Mai mult de jumatate dintre acestia spun ca s-ar declara fericiti daca ar castiga 100. 000 de.

Un avion de vanatoare s-a prabusit intr-o zona rezidentiala din California

Un avion de vanatoare al armatei americane s-a prabusit intr-un cartier rezidential din statul California. Avionul militar a cazut peste doua imobile. in urma impactului, cladirile au luat foc. Nicio persoana.

Un avion american de lupta s-a prabusit intr-un cartier rezidential din California

Un avion de lupta american s-a prabusit intr-o zona rezidentiala din Imperial Valley, sudul Californiei. Cel putin doua case au fost cuprinse de flacari, dar nimeni de la sol nu a fost ranit. Pilotul a.

Mii de pesti morti intr-un canal colector din judetul Arad

Mii de pesti morti plutesc de cateva zile intr-un canal colector din judetul Arad, iar autoritatile suspecteaza o poluare a apei .

Atac armat in Canada: Trei politisti, omorati, iar alti doi, raniti

Trei politisti au fost impuscati, miercuri seara, de un barbat inarmat, in varsta de 24 de ani, iar alti doi au fost raniti, la Moncton, principalul oras din New Brunswick, o provincie in estul Canadei, a anuntat politia federala, relateaza AFP, conform Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )