Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel putin 24 de morti si 3.300 de sinistrati, in urma ciclonului Pam din Vanuatu

Antena3 Antena3,
Cel putin 24 de morti si 3.300 de sinistrati, in urma ciclonului Pam din Vanuatu

Cel putin 24 de persoane au murit, iar alte 3. 300 au ramas fara locuinte in Arhipelagul Vanuatu, dupa trecerea Ciclonului Pam, care a generat rafale de vant de pana la 300 de km/h, anunta Natiunile. continuă pe Antena3

Cel putin 24 de morti si 3.300 de sinistrati dupa trecerea Ciclonului Pam in Vanuatu

Cel putin 24 de persoane au murit, iar alte 3. 300 au ramas fara locuinte in Arhipelagul Vanuatu, dupa trecerea Ciclonului Pam. Unsprezece persoane au murit pe Insula Tafea, opt pe Insula Efate, iar cinci in.

Pacificul de Sud: Cel putin cinci persoane au murit dupa trecerea ciclonului tropical Pam (VIDEO)

Numeroase insule din Pacificul de Sud sunt afectate de ciclonul tropical Pam insotit de rafale puternice de vant, ploi torentiale si o mare agitata. Cel putin cinci persoane au murit in acesta regiune,.

ACCIDENT de autocar: Cel putin 49 de morti si 10 raniti, dupa ce masina a cazut in prapastie

Cel putin 49 de persoane si-au pierdut viata si alte 10 au fost ranite intr-un accident de autocar, care a cazut sambata intr-o prapastie in statul brazilian Santa Catarina sud), potrivit autoritatilor.

Cel putin 21 de morti si zeci de disparuti in Myanmar, dupa rasturnarea unui feribot

Cel putin 21 de persoane au murit, iar alte aproape 50 au fost date disparute, dupa ce feriborul cu doua punti, aglomerat, la bordul caruia se aflau a fost rasturnat de valuri in nord-vestul Myanmarului.

Un feribot s-a rasturnat in nord-vestul Myanmarului: Cel putin 21 de persoane au murit, iar alte cateva zeci au fost date disparute

Un feribot cu doua punti a fost rasturnat de valuri in nord-vestul Myanmarului, cel putin 21 de persoane au murit, iar alte aproape 50 au fost date disparute, in urma accidentului, informeaza AP, citand.

Brazilia/accident de autocar: Cel putin 49 de persoane au murit si alte 10 au fost ranite

Cel putin 49 de persoane si-au pierdut viata si alte 10 au fost ranite intr-un accident de autocar, care a cazut sambata intr-o prapastie in statul brazilian Santa Catarina sud), potrivit autoritatilor locale, relateaza duminica AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )