Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel putin 770 de studenti depistati cu COVID-19 la o universitate din Marea Britanie. Aproximativ 10% dintre ei sunt simptomatici

B1 B1,
Cel putin 770 de studenti depistati cu COVID-19 la o universitate din Marea Britanie. Aproximativ 10% dintre ei sunt simptomatici

Cel putin 770 de studenti de la Universitatea Northumbria din nordul Angliei au fost testati pozitiv pentru COVID-19, a confirmat unversitatea pentru Euronews. O universitate din Marea Britanie a confirmat ca are. continuă pe B1

Atentie, soferi. Amenzi de cel putin 870 de lei pentru romani in trafic. Greseala care te costa scump

Daca sunteti soferi si ati fost opriti in trafic de un politist rutier, nu ar strica sa stiti ce drepturi aveti, dar si ce obligatii aveti atunci cand va apare in fata un om in uniforma. Toate acestea va scutesc de timp, un eventual abuz, dar si amenzi, in cazul de azi, de cel putin .

Cel putin 3 furnizori de gaze vor fi desemnati sa preia clientii care nu au alta sursa

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) a aprobat marti un nou Regulament privind furnizarea de ultima instanta a gazelor naturale, precum si procedura de preluare a locurilor de consum ale clientilor finali care nu au asigurata furnizarea gazelor naturale din nicio alta sursa. Clientii finali care ajung in situatia de a nu avea asigurata furnizarea gazelor naturale din nicio alta sursa, ANRE va desemna un numar de cel putin 3 furnizori de ultima instanta FUI), prin organizarea unui proces de selectie in termen de maximum 10 zile lucratoare de la data intrarii in vigoare a Regulamentului.

Cel putin 23 de cazuri de utilizare a resurselor administrative, identificate de Promo-LEX

Cel putin 23 de cazuri de utilizare a resurselor administrative au fost identificate de catre observatorii asociatiei Promo-LEX. in cele mai multe cazuri 15 la numar este vizat actualul presedinte Igor Dodon, care a fost inregistrat in calitate de candidat independent, transmite IPN.

Companiile de securitate turce ar contracta mercenari din Siria pentru conflictul din Nagorno-Karabah. Cel putin trei ar fi fost ucisi deja pe campul luptei dintre armeni si azeri

Cel putin trei luptatori ai opozitiei siriene ar fi fost ucisi in ciocnirile din regiunea disputata Nagorno-Karabah, sustine The Guardian, confirmand informatiile referitoare la ingerintele straine in.

PENTRU CONSUMATORII DE GAZE NATURALE ANRE va desemna cel putin trei furnizori de ultima instanta

Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE) va desemna cel putin trei furnizori de gaze naturale, care sa asigure livrarile catre consumatorii finali.

Cel putin 70 de locuinte din UTA Gagauzia au fost inundate

Cel putin 70 de locuinte din UTA Gagauzia au fost inundate in urma ploilor de marti, 29 septembrie. Nivelul apei a ajuns si la doi metri, patrunzand in case. Mai multe familii au fost evacuate si adapostite in caminele studentesti ale Universitatii din Comrat, transmite IPN.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )