Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cel putin cinci persoane au murit dupa un tren FARA CALATORI a deraiat: Cum a fost posibil(VIDEO)

B1 B1,
Cel putin cinci persoane au murit dupa un tren FARA CALATORI a deraiat: Cum a fost posibil(VIDEO)

Un tren a marfar a deraiat intr-o suburbie a capitalei Mexicului, cel putin cinci persoane pierzandu-si viata, informeaza Reuters. in tren nu se afla niciun calator, insa unul. continuă pe B1

Atacuri sinucigase in Bagdad: Cel putin 16 morti si 65 de raniti

Doua atacuri sinucigase, care au avut loc simultan, au provocat explozii uriase in centrul capitalei Irakului. Cel putin 16 persoane si-au pierdut viata si alte 65 au fost grav ranite, a afirmat.

Atacuri sinucigase in Bagdad: Cel putin 26 morti si zeci de raniti

Doua atacuri sinucigase, care au avut loc simultan, au provocat explozii uriase in centrul capitalei Irakului. Cel putin 16 persoane si-au pierdut viata si alte 65 au fost grav ranite, a afirmat.

Cutremur puternic in Peru: Cel putin doi morti si zeci de raniti

Un cutremur cu magnitudinea de 7,1 grade pe scara Richter a lovit coasta de sud a statului Peru in dimineata zilei de duminica. Evenimentul s-a soldat cu moartea cel putin doua persoane si cu zeci de raniti, cauzand prabusirea mai multor drumuri si case, relateaza CNN.

Accident extrem de grav in Moldova. Cinci persoane, printre care si un copil, au murit

Tragedie uriasa luni dimineata, pe soseaua dintre Chisinau si Bender. Cinci persoane, printre care si un copil, au murit, iar doua sunt grav ranite. Comunicatul Politiei din.

ACCIDENT GRAV: Autobuz scolar, izbit de zidul unei case! Cel putin 20 de raniti

Cel putin 20 de persoane au fost ranite dupa ce un autobuz scolar s-a izbit marti de zidul unei case. Accidentul a avut loc in orasul german Eberbach, din landul Baden-Wuerttemberg sud-vest), potrivit.

Columbia: Cel putin sapte morti in urma prabusirii unui elicopter al armatei

Cel putin sapte oameni au murit si trei sunt dati disparuti in urma prabusirii, marti, a unui elicopter militar, intr-o zona rurala din nord-vestul Columbiei, a anuntat armata intr-un.

Kazahstan: 52 de persoane au MURIT dupa ce autocarul in care se aflau A LUAT FOC

Cincizeci si doua de persoane au murit si doar 5 au supravietuit dupa ce autocarul in care se aflau a luat foc, joi, in regiunea Aktau, din nord-vestul Kazahstanului, informeaza Reuters. Autobuzul.

Panica in judetul Gorj. Cinci persoane au fost ranite in urma exploziei devastatoare a unei magistrale de gaze

00 - Panica in judetul Gorj. Cinci persoane au fost ranite in urma exploziei devastatoare a unei magistrale de gaze. Sunt persoane care au suferit leziuni minore in urma.

Cinci oameni au murit in urma unui accident rutier la Anenii Noi

Cinci persoane si-au pierdut viata in dimineata de luni, 15 ianuarie, in urma unui accident rutier produs in apropiere de satul Todiresti, raionul Anenii Noi.

VIDEO Initiativa Romania, in fata Palatului Cotroceni: Modul in care presedintele a raspuns astazi cetatenilor Romaniei este cel putin o dezamagire

Mai multe persoane protesteaza, miercuri seara, in fata Palatului Cotroceni, actiunea fiind organizata de Initiativa Romania, care condamna decizia presedintelui Klaus Iohannis de a o desemna premier pe Viorica Dancila, spunand ca nu a facut un minim efort de conditionare a desemnarii candidatului PSD la functia de prim-ministru de respectarea statului de drept si a independentei Justitiei. Manifestantii au coli A4 cu mesajul De ce?.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )