Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cel putin patru morti in urma unei explozii produse in estul Ungariei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin patru morti in urma unei explozii produse in estul Ungariei

Cel putin patru persoane au murit in urma unei explozii accidentale produse ieri dupa-amiaza la un poligon militar din estul Ungariei, la doar 50 de kilometri de frontiera Romaniei, relateaza presa ungara. continuă pe Ziarul Bursa

Explozie in Ungaria, la 50 de km de Romania. Cel putin patru oameni au murit

Cel putin patru persoane au murit in urma unei explozii accidentale produse vineri dupa-amiaza la un poligon militar din estul Ungariei, la doar 50 de kilometri de frontiera Romaniei, relateaza presa.

FOTO + VIDEO: Atentat pe Aeroportul Ataturk din Istanbul, soldat cu cel putin 36 de morti si 150 de raniti, printre care si UN ROMAN. Primele suspiciuni: Statul Islamic. Atacul, imediat dupa reluarea relatiei cu Israelul si Rusia

Cel putin 36 de oameni au fost omorati, iar alti 150 raniti, marti noapte,in urma unui atentat pe aeroportul international Ataturk, cel mai sangeros din cele trei care au vizat, in 2016, Istanbulul. Cursele au fost reluate miercuri dimineata. 40 de romani au cerut ajutor la Consulatul General al Romaniei.

Cel putin 30 de morti si 40 de raniti in atacuri teroriste asupra unui convoi al politiei langa Kabul

Cel putin 30 de oameni au fost ucisi si 40 au fost raniti in doua atacuri sinucigase ale talibanilor asupra unui convoi al politiei format din mai multe autobuze ce transportau cadeti recent absolventi ai academiei de politie, la vest de capitala Afganistanului, informeaza AFP si Reuters .

Cel putin 27 de morti si 40 de raniti

Cel putin 27 de oameni au fost ucisi si alti 40 au fost raniti in atacuri sinucigase asupra unui convoi al politiei, format din cinci autocare, in apropiere de capitala Afganistanului, informeaza Reuters.

Primele imagini cu teroristii de pe aeroportul Ataturk! Cel putin 41 de morti si 147 de raniti in carnagiul de la Istanbul (FOTO)

Primele imagini cu teroristii de pe aeroportul Ataturk din Istanbul au fost lansate in media de catre presa locala. Cel putin 41 de persoane au murit, iar alte 147 au fost ranite in atentatul de pe.

FOTO + VIDEO: Atentat pe Aeroportul Ataturk din Istanbul, soldat cu cel putin 36 de morti si 147 de raniti. Exploziile ar fi fost comise de gruparea SI

Mai multe persoane au fost ranite, marti seara, pe Aeroportul Ataturk din Istanbul, unde au avut loc doua explozii, informeaza Ministerul turc de Interne. Atacul ar fi fost produs de doi atentatori sinucigasi.

VIDEO / FOTOGALERIE Inundatii in Bucuresti dupa o ploaie torentiala: Probleme la Gara de Nord / Cel putin doua masini avariate de un copac cazut pe str. Roma

Traficul rutier a fost deviat miercuri pe str. Roma din Capitala, unde un copac a cazut pe carosabil, potrivit biroului de presa al Brigazii Rutiere, citat de Agerpres. Potrivit Digi24, cel putin doua masini au fost avariate. Mai multe strazi din Capitala au fost inundate in urma unei ploi torentiale puternice. Probleme au fost si la Gara de Nord dupa ce tavanul garii s-a spart in timpul ploii torentiale si apa a patruns inauntru. De asemenea, vreme de cateva ore circulatia metroului intre Piata Victoriei si Gara de Nord a fost intrerupta. ----------Ora 18:12 Dupa ce initial inghetase la nivelul orei 15:35, tabela din Gara de Nord functioneaza acum normal, informatiile afisate fiind de actualitate. Ora 18:00 Metrorex anunta calatorii din statia Gara de Nord ca trenurile circula fara probleme pe segmentul Gara de Nord - Piata Victoriei 2.

UPDATE. Atentat SI intr-un restaurant din capitala Bangladesh. Cel putin 20 de civili au fost ucisi, majoritatea straini

Criza ostaticilor din statul Bangladesh s-a incheiat dupa mai bine de 14 ore, dupa interventia fortelor speciale. Autoritatile au anuntat ca sase teroristi au murit in timpul operatiunii. Cel putin 20 de civili au fost ucisi .

Comisar european: Nu va exista o extindere a zonei euro in urmatorii cel putin trei ani

Vicepresedintele Comisiei Europene, Valdis Dombrovskis, a anuntat ca CE nu se asteapta la o extindere a zonei euro in urmatorii cel putin trei ani, informeaza Reuters. Nu va exista o extindere a.

Ungaria: Patru persoane au murit intr-o explozie accidentala a unui proiectil din Al Doilea Razboi Mondial

Patru persoane au murit in Estul Ungariei, la doar 50 de kilometri de Romania, in urma unei explozii accidentale produse vineri dupa-amiaza intr-un poligon militar dezafectat. Explozia a fost pr.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )