Libnet.ro
UNICEF

12:45

Primele imagini cu teroristii de pe aeroportul Ataturk! Cel putin 41 de morti si 147 de raniti in carnagiul de la Istanbul (FOTO)

B1 B1,
Primele imagini cu teroristii de pe aeroportul Ataturk! Cel putin 41 de morti si 147 de raniti in carnagiul de la Istanbul (FOTO)

Primele imagini cu teroristii de pe aeroportul Ataturk din Istanbul au fost lansate in media de catre presa locala. Cel putin 41 de persoane au murit, iar alte 147 au fost ranite in atentatul de pe. continuă pe B1

FOTO + VIDEO: Atentat pe Aeroportul Ataturk din Istanbul, soldat cu 41 de morti si 239 de raniti, printre care si UN ROMAN. Primele suspiciuni: Statul Islamic. Noi informatii despre identitatea victimelor

Cel putin 41 de oameni au fost omorati, iar alti 239 raniti, marti noapte,in urma unui atentat pe aeroportul international Ataturk, cel mai sangeros din cele trei care au vizat, in 2016, Istanbulul. Trei barbati au venit la aeroport cu un taxi si s-au detonat. Printre victime se afla si straini.

Atentat Aeroportul Ataturk din Istanbul: MAE face verificari pentru a afla daca sunt romani printre victime

Ministerul Afacerilor Externe a condamnat, in termenii cei mai fermi, atentatul care a avut loc marti seara pe Aeroportul Ataturk din Istanbul.

Sinteza zilei: Primele imagini din timpul exploziilor de pe Aeroportul Ataturk din Istanbul

Mihai Gadea a difuzat, la Sinteza zilei, imagini cu momentul exploziei de pe Aeroportul International Ataturk din Istanbul, soldata cu cel putin 10 morti si peste 40 de.

Atentat terorist in aeroportul Ataturk din Istanbul. MAE: Este un roman ranit

Cel putin 36 de morti si 180 de raniti este bilantul provizoriu al atacului terorist de pe aeroportul Ataturk din Istanbul. Potrivit martorilor, teroristii au intrat separat in aeroport, au deschis focul.

FOTO + VIDEO: Atentat pe Aeroportul Ataturk din Istanbul, soldat cu cel putin 36 de morti si 150 de raniti, printre care si UN ROMAN. Primele suspiciuni: Statul Islamic. Atacul, imediat dupa reluarea relatiei cu Israelul si Rusia

Cel putin 36 de oameni au fost omorati, iar alti 150 raniti, marti noapte,in urma unui atentat pe aeroportul international Ataturk, cel mai sangeros din cele trei care au vizat, in 2016, Istanbulul. Cursele au fost reluate miercuri dimineata. 40 de romani au cerut ajutor la Consulatul General al Romaniei.

Atentat sinucigas pe aeroportul Ataturk din Istanbul. Cel putin 28 de morti. Aeroportul a fost inchis. IMAGINI din aeroport

Cel putin doua explozii si mai multe focuri de arma au fost auzite la aeroportul Ataturk din Istanbul, informeaza presa din Turcia, care anunta ca aproximativ 10 persoane au murit si alte 40 au fost ranite.

Atac terorist in Istanbul! Imagini socante din momentul exploziei de pe aeroportul Ataturk, unde au fost inregistrate peste 150 de victime (VIDEO)

UPDATE: Un nou bilant oficial facut public arata ca cel putin 36 de persoane au murit, iar alte 147 au fost ranite in atentatul de pe cel mai mare aeroport din Istanbul. Un barbat s-a detonat pe terminalul.

FOTO + VIDEO: Atentat pe Aeroportul Ataturk din Istanbul, soldat cu cel putin 36 de morti si 147 de raniti. Exploziile ar fi fost comise de gruparea SI

Mai multe persoane au fost ranite, marti seara, pe Aeroportul Ataturk din Istanbul, unde au avut loc doua explozii, informeaza Ministerul turc de Interne. Atacul ar fi fost produs de doi atentatori sinucigasi.

FOTO+VIDEO. Atentatul de la Aeroportul Ataturk: O explozie a fost inregistrata. Cum s-a petrecut atacul

Publicatia turca Hurriyet Daily News a surprins atmosfera din aeroportul international Ataturk dupa atentatul soldat cu cel putin 36 de morti si 147 de raniti.

Avionul premierului Edi Rama a aterizat pe Aeroportul Ataturk chiar in momentul atentatului

Avionul in care se afla premierul Albaniei, Edi Rama, a aterizat, marti seara, pe Aeroportul International Ataturk din Istanbul chiar in momentul producerii atentatului soldat cu cel putin 36 de morti si peste 147 de raniti.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )