Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cel putin sapte morti in urma COLIZIUNII a doua avioane de agrement, in Germania

Antena3 Antena3,
Cel putin sapte morti in urma COLIZIUNII a doua avioane de agrement, in Germania

Cel putin sapte persoane au murit, sambata, intr-un accident produs intre doua avioane de turism in landul Hessen, in zona central-vestica a Germaniei, a anuntat politia, informeaza AFP. continuă pe Antena3

Accident aviatic in Germania.Cel putin sase morti.

Cel putin sase persoane au murit sambata intr-un accident produs intre doua avioane de turism in landul Hessen, in zona central-vestica a Germaniei, a anuntat politia. Din motive inca necunoscute, cele doua avioane s-au prabusit pe un camp, in apropiere de Wolfersheim, la nord de Frankfurt, cel putin sase persoane murind, a declarat politia locala pentru AFP. Locul de unde provin avioanele nu era stabilit in mod clar, si nici ce pasageri se aflau la bordul fiecarui avion, a .

Bilantul taifunului Bopha in Filipine: Cel putin 238 de morti si sute de disparuti

Taifunul Bopha, cel mai puternic inregistrat in acest an in Filipine, s-a soldat cu cel putin 238 de morti, iar alte sute de persoane au fost date disparute in sudul tarii, zona afectata in noaptea de marti.

Cel putin 15 localitati au ramas fara curent electric in R.Moldova din cauza intemperiilor.

Cel putin 15 localitati din Republica Moldova au ramas, joi, fara curent electric din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, informeaza PRO TV Chisinau, potrivit Mediafax. Mai multe localitati din raioanele Causeni, Straseni si Leova au ramas partial sau in totalitate fara energie electrica. Situatia s-ar putea inrautati daca temperaturile vor scadea sub zero grade, deorece instalatiile, in care a patruns umezeala, ar putea ingheta, potrivit datelor oferite de Gas Natural Fenosa. Din .

NAUFRAGIU pe lacul Titicaca din Bolivia: Cel putin 11 persoane au murit.

Unsprezece persoane au murit si alte patru sunt date disparute in urma naufragiului unei ambarcatiuni in apropiere de insula Suriki, pe aria boliviana a lacului Titicaca, conform unui bilant comunicat miercuri de localnicii care au participat la operatiunile de salvare, potrivit Mediafax. Am recuperat 11 persoane decedate, n. r. ), insa mai sunt patru persoane disparute, a declarat prin telefon pentru AFP un localnic din regiune, Porfirio Limachi, care a participat la operatiunile de salvare .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )