Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cel putin sase morti in Afganistan, in urma unui atentat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin sase morti in Afganistan, in urma unui atentat

Cel putin sase persoane au fost ucise astazi intr-un atentat sinucigas ce a vizat o adunare de sprijin fata de presedintele afgan Ashraf Ghani la Jalalabad, in est, a indicat purtatorul de cuvant al politiei provinciale din Nangarhar, Hazrat Hussain Mashriqiwal, pentru AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Atentat sinucigas in Afganistan, soldat cu cel putin sase morti

Cel putin sase persoane au fost ucise duminica intr-un atentat sinucigas ce a vizat o adunare de sprijin fata de presedintele afgan, Ashraf Ghani, la Jalalabad .

Un mort si cel putin 11 raniti in Japonia, in urma unei explozii la o uzina chimica

Cel putin un muncitor a murit, iar alti 11 au fost raniti intr-o explozie, vineri, intr-o uzina chimica, in centrul Japoniei, ai carei riverani au primit ordin de evacuare imediata, au anuntat serviciile de interventie, relateaza AFP.

Bucuresti: Circulatia tramvaielor de pe Soseaua Stefan Cel Mare, blocata pe un sens, in urma unui accident

Circulatia tramvaielor 1, 34 si 46 din Capitala a fost blocata, vineri seara, pe un singur sens, in urma unui accident de circulatie produs in zona Stadionului Dinamo. O masina de teren a intrat in refugiul de tramvai si a ramas blocata pe sine.

Cel putin 13 persoane au murit intr-un accident naval in Coreea de Sud

O ambarcatiune de pescuit din Coreea de Sud s-a ciocnit cu o nava de realimentare in apele de langa Incheon, la vest de Seul, murind cel putin 13 oameni, iar alti doi fiind dati disparuti. La bord.

Catalanul Puigdemont va ramane in Belgia cel putin pana la 21 decembrie, posibil pana la jumatatea lunii ianuarie

Carles Puigdemont si fostii ministri din Executivul catalan pe numele carora au fost emise mandate europene de arestare, vor ramane in Belgia cel putin pana la 21 decembrie, data la care sunt programate alegerile regionale din Catalonia, a anuntat avocatul Jaume Alonso-Cuevillas, conform eldiario. es, citat de news. ro.

Doua persoane au murit si alte doua sunt ranite in urma unui accident rutier petrecut intre Arad si Oradea

Doua persoane au murit si alte doua sunt ranite in urma unui accident rutier petrecut joi dupa-masa, pe Drumul National 79 Arad-Oradea.

Tragedie in curtea unei multinationale. O eleva de 17 ani, aflata in practica, a murit in urma unui accident stupid

Mihaela Augustinov 17 ani), eleva in cadrul unei scoli profesionale si aflata in practica la o multinationala cu mii de angajati, a murit joi in urma unui groaznic accident produs chiar in curtea fabricii. Tanara a fost calcata de un autobuz care transporta muncitori.

in urma unui incendiu din Bucuresti, zeci de oameni au fost evacuati

Din cauza unui incendiu din Bucuresti, de pe bulevardul Ramnicu Sarat, 50 de persoane, printre care 10 copii, au fost evacuati de urgenta. Incendiul a izbucnit joi dimineata, in jurul orei 2:30.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )