Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cel putin trei morti dupa ce un avion de dimensiuni medii s-a prabusit in apropiere de Washington

Antena3 Antena3,
Cel putin trei morti dupa ce un avion de dimensiuni medii s-a prabusit in apropiere de Washington

Cel putin trei persoane au murit dupa ce un avion de dimensiuni medii s-a prabusit luni la periferia orasului american Washington, anunta autoritatile americane, citate de site-ul cotidianului USA. continuă pe Antena3

SUA: Cel putin trei morti, dupa ce un avion s-a prabusit in apropiere de Washington

Cel putin trei persoane au murit dupa ce un avion de dimensiuni medii s-a prabusit luni la periferia orasului american Washington, anunta autoritatile americane, citate de site-ul cotidianului USA Today, conform Mediafax.

SUA: Un avion de dimensiuni medii s-a prabusit la periferia orasului Washington. Cel putin trei persoane au murit (VIDEO)

Cel putin trei persoane au murit dupa ce un avion de dimensiuni medii s-a prabusit luni la periferia orasului american Washington, potrivit autoritatilor americane, citate USA Today. Avionul s-a prabusit in.

Taifunul Hagupit face ravagii in Filipine. Cel putin doua persoane au murit si un milion de oameni au fost evacuati din calea furtunii

Puternicul taifun Hagupit a lovit zona centrala a arhipelagului Filipinelor, de unde au fost evacuati un milion de oameni. Operatiunea de evacuare a fost una din cele mai mari din istorie. Cel putin doua persoane s.

Oprescu: Lucrarile la statia de epurare de la Glina, intarziate cu cel putin sase luni din cauza licitatiei

Statia de epurare de la Glina va fi gata in decembrie 2015, cu cel putin sase luni mai tarziu decat era planificat initial. Primarul Sorin Oprescu a criticat legislatia, care permite intarzierea unor proiecte.

Accident aviatic in apropiere de Washington. Trei persoane au murit, potrivit bilantului provizoriu

Un avion privat s-a prabusit luni intr-o localitate din apropierea capitalei Statelor Unite, Washington, cel putin trei persoane aflate la bord pierzandu-si viata, a informat presa locala, citata de AFP.

Harta baronilor locali certati cu legea: 32 din cele 41 de judete au cel putin un sef cu probleme

Au crezut ca detin puterea absoluta in judetele pe care le-au administrat, au abuzat de functiile mari, au jignit si amenintat jurnalisti, insa cei mai multi dintre ei au ajuns dupa gratii. Vorbim despre.

Un fotbalist sta pe tusa trei etape dupa ce a raspuns la insultele fanilor

Fotbalistul Guelo Kanga, de la FC Rostov, a fost suspendat trei jocuri de Federatia Rusa de Fotbal, dupa ce le-a raspuns cu gesturi insultatoare fanilor formatiei Spartak Moscova care ii adresau scandari rasiste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )