Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cele 22 de tone de tabla care ar fi fost primite spaga de Alexe, livrate la ferma sotiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cele 22 de tone de tabla care ar fi fost primite spaga de Alexe, livrate la ferma sotiei

Cele 22 tone de tabla care ar fi fost primite ca mita de fostul ministru PNL al Mediului, Costel Alexe 37 de ani), in datele de 23 aprilie 2020 si 7 iulie 2020, au fost livrate la punctul de lucru al unei societati administrate de sotia acestuia, Raluca-Elena Alexe 36 ani), au explicat surse judiciare pentru https:ziare. comcostel-alexepnlcele-22-de-tone-de-tabla-care-ar-fi-fost-primite-spaga-de-alexe-au-fost-livrate-la-ferma-sotiei-1654559Ziare. com. continuă pe Ziarul Bursa

Cine e Costel Alexe, fost ministru al Mediului, acuzat de DNA ca a luat spaga 22 de tone de tabla

Costel Alexe, fost ministru al Mediului in Guvernul Orban si actual presedinte al Consiliului Judetean Iasi, este acuzat de procurorii DNA ca ar fi cerut si primit o spaga de 22 de tone de tabla. Alexe a fost parlamentar timp de doua mandate si a fost apropiat de Relu Fenechiu, fost ministru al Transporturilor, care a stat timp de trei ani si jumatate in inchisoare pentru fapte de coruptie.

DNA cere incuviintarea urmaririi penale pentru fostul ministru al Mediului, Costel Alexe. Liberalul ar fi primit ilegal 22 de tone de tabla

Directia Nationala Anticoruptie DNA) cere Parchetului General sesizarea presedintelui Klaus Iohannis pentru inceperea urmaririi penale a fostului ministru al Mediului, Apelor si Padurilor Costel Alexe pentru luare de mita si instigare la delapidare, prejudiciul stabilit fiind de peste 100. 000 de lei.

Costel Alexe, fostul ministru PNL al Mediului, cercetat de DNA pentru o spaga de 22 tone de tabla

Costel Alexe, fostul ministru al Mediului in Guvernul PNL, este cercetat de procurorii DNA pentru o spaga de 22 tone de tabla in perioada martie-aprilie 2020, perioada in care Romania era lovita in plin de pandemia de coronavirus.

A inceput vaccinarea si in judetul Dambovita. Cate doze au fost primite

Campania de vaccinare anti-Covid a fost demarata si in judetul Dambovita, luni, 4 ianuarie, in toate cele 5 centre organizate la nivelul spitalelor.

Care-s cele mai bune masti care te protejeaza in pandemie

Se face aproape un an de cand in Romania a fost descoperit primul caz de infectare cu coronavius, iar masca a ajuns sa fie, poate, cel mai cumparat accesoriu. Iata care sunt cele mai bune.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )