Libnet.ro
UNICEF

05:15

A inceput vaccinarea si in judetul Dambovita. Cate doze au fost primite

Adevărul Adevărul,
A inceput vaccinarea si in judetul Dambovita. Cate doze au fost primite

Campania de vaccinare anti-Covid a fost demarata si in judetul Dambovita, luni, 4 ianuarie, in toate cele 5 centre organizate la nivelul spitalelor. continuă pe Adevărul

A inceput vaccinarea anti-COVID si in Alba. 350 de cadre medicale sunt programate in prima zi FOTO

Campania de vaccinare anti-Covid a demarat luni dimineata, 4 ianuarie, si in judetul Alba. 350 de cadre medicale sunt programate in aceasta zi.

A inceput vaccinarea anti-COVID la Buzau. Seful Sectiei Boli Infectioase: Din martie astept acest moment Reprezinta, impreuna cu celelalte scheme terapeutice, probabil rezolvarea acestei pandemii

Luni dimineata a inceput campania de vaccinare anti-COVID si la Buzau, iar prima persoana care a primit serul a fost seful Sectiei de Boli Infectioase Buzau, medicul Bogdan Cristian Micu, informeaza News. ro.

A inceput vaccinarea impotriva SARS COV 2 si la Botosani. Prima din judet s-a imunizat sefa DSP

In aceasta dimineata a inceput campania de vaccinare anti-SARS-COV 2 la Botosani. Dozele cu vaccin au sosit ieri, de la Iasi. Prima care s-a imunizat a fost sefa DSP Botosani urmata de mai multi medici sefi de sectie.

Buzaul a inceput vaccinarea anti-Covid cu doi medici, sefi de sectie

La aproape zece luni de la prima confirmate COVID-19, Buzaul a dat stratul campaniei de vaccinare. Pe 9 martie 2020, Spitalul Judetean Buzau primea primul pacient infectat cu SARS-CoV-2, o femeie care se intorsese recent din Italia, astazi, 4 ianuarie, Spitalul a fost prima unitate medicale din judet care a deschis lista persoanelor imunizate anti-COVID.

Olanda este singura tara din UE care nu a inceput vaccinarea anti-COVID

Olanda Tarile de Jos) a decis sa devanseze cu doua zile inceputul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, a anuntat luni guvernul tarii, ultimul din UE care va trece la vaccinarea populatiei. Initial, debutul campaniei de vaccinare era programat sa aiba loc vineri, relateaza Digi24.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )