Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cele mai bune aeroporturi din lume: ce facilitati de top sunt oferite calatorilor in Singapore, Munchen sau Amsterdam

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune aeroporturi din lume: ce facilitati de top sunt oferite calatorilor in Singapore, Munchen sau Amsterdam

Mai multe aeroporturi din lume au ajus sa ofere servicii si conditii demne de cele ale marilor hoteluri, facilitatile transformandu-le in unele din celem ai bune care exista. continuă pe Adevărul

Si bineinteles, EA!. Andreea Berecleanu, insotita la nunta de una dintre cele mai importante persoane din viata sa. Imaginea este de colectie (FOTO)

Andreea Berecleanu a avut parte in acest weekend de una dintre cele mai mari bucurii din viata sa. Prezentatoarea s-a casatorit in fata lui Dumnezeu cu alesul inimii sale, medicul estetician.

VIDEO Cand viata iti atarna la propriu de o franghie. Top 7 cele mai periculoase poduri din lume

Omul sfinteste locul. Este un proverb care iti vine in minte cand privesti imagini cu cele mai spectaculoase si periculoase poduri din lume. Internautii au alcatuit numeroase topuri cu aceste constructii, unele atat de rudimentare incat te intrebi daca la o simpla adiere nu s-ar prabusi, iar altele atat de infipte in munti incat nu-ti trece prin minte cum au putut fi ele ridicate.

Cele mai bune si cele mai proaste filme cu supereroi din Universul Marvel, potrivit criticilor de cinema

Filmele cu supereroi, produse de Marvel Entertainment, compania detinuta de Walt Disney Company, s-au dovedit a fi o afacere profitabila in industria cinematografica, generand de fiecare data incasari spectaculoase. Iata topul celor mai bune 14 filme din Universul Marvel, potrivit recenziilor criticilor.

Cele mai bune bancuri cu ciobani. Ale tale-s oile, bade?, Yes, of course!

Printre cele mai amuzante bancuri care circula pe Internet sunt si cele in care protagonist este ciobanul. Va prezentam o colectie de glume.

[P] Campioni in Business premiaza la Iasi cele mai performante companii din Moldova

Al doilea eveniment din acest an al proiectului Campioni in Business are loc miercuri, 9 noiembrie 2016, la Iasi. In cadrul conferintei care va avea loc la Hotel International vor fi premiate cele mai dinamice si mai performante companii din Moldova, precum si antreprenorii care le conduc.

Cea mai buna meserie din lume: la 19 ani, un tanar inspecteaza cele mai noi avioane, bea sampanie si transmite din aer stiri din lumea aviatiei FOTO

Un tanar londonez are, poate, cea mai buna meserie din lume. Este analist de aviatie si are datoria de a livra si de a inspecta cele mai noi aeronave iesite pe piata. Astfel, la 19 ani, Alex Macheras calatoreste in jurul lumii si are parte de tratamente VIP.

UIMITOR, SPECIE RARA de Rechini cu DOUA CAPETE descoperiti in mai multe zone din lume (FOTO)

Pescari din zona Golfului din California si din Nordul Mexicului au declarat ca gasesc din ce in ce mai multi rechini cu doua capete, anunta Daily Star. Primul rechin cu doua capete a fost depistat.

UIMITOR! SPECIE RARA de Rechini cu DOUA CAPETE descoperiti in mai multe zone din lume (FOTO)

Pescari din zona Golfului din California si din Nordul Mexicului au declarat ca gasesc din ce in ce mai multi rechini cu doua capete, anunta Daily Star. Primul rechin cu doua capete a fost depistat.

Eurostat: Romania, pe primul loc in Europa la numarul mortilor in accidente rutiere. Care sunt cele mai periculoase intersectii din Capitala (VIDEO)

Intersectiile din Capitala pun zilnic in pericol vietile oamenilor. Potrivit Eurostat, Romania se afla pe primul loc in Europa la numarul mortilor in urma accidentelor rutiere. Pentru.

Cele mai bune bancuri cu batrani. De ce se uita bunica lui Bula la filme porno

La fel ca blondele, avocatii sau oltenii, si batranii au devenit, la randul lor, o sursa inepuizabila in materie de bancuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )