Libnet.ro
UNICEF

21:00

Eurostat: Romania, pe primul loc in Europa la numarul mortilor in accidente rutiere. Care sunt cele mai periculoase intersectii din Capitala (VIDEO)

B1 B1,
Eurostat: Romania, pe primul loc in Europa la numarul mortilor in accidente rutiere. Care sunt cele mai periculoase intersectii din Capitala (VIDEO)

Intersectiile din Capitala pun zilnic in pericol vietile oamenilor. Potrivit Eurostat, Romania se afla pe primul loc in Europa la numarul mortilor in urma accidentelor rutiere. Pentru. continuă pe B1

Romania, pe primul loc in clasamentul european dupa numarul de emigranti din inchisorile UE

Potrivit unui studiu realizat de un grup de jurnalisti, Romania este statul european cu cei mai multi emigranti aflati in inchisorile Uniunii Europene. in acelasi timp, Maroc este tara.

VIDEO Chelsea - Everton 5-0/ Chelsea a urcat pe primul loc in Premier League

Chelsea s-a impus categoric in fata lui Everton, scor 5-0, pe teren propriu, intr-un meci din etapa a XI-a a campionatului englez. Echipa lui Antonio Conte a ajuns la cinci victorii consecutive si ocupa provizoriu primul loc in clasament, la o diferenta de un punct fata de Manchester City, oupanta pozitiei a doua.

webPR: UNIFEST 2016, cel mai mare festival cultural studentesc din Romania, are loc in in perioada 4-14 noiembrie

In luna noiembrie, Uniunea Studentilor din Romania organizeaza cea de-a XV-a editie a celui mai mare festival cultural studentesc din Romania, UNIFEST. Din 2001, deviza acestuia este distractie gratis, nu degeaba! si organizatorii reusesc sa-l onoreze in fiecare an.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )