Libnet.ro
UNICEF

09:01

Cele mai bune bancuri cu militari. Ce-i spune unui general sotia aflata pe patul de moarte

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune bancuri cu militari. Ce-i spune unui general sotia aflata pe patul de moarte

Militarii sunt o sursa inepuizabila de glume. Pe seama lor s-a glumit intotdeauna si continua sa se glumeasca. Va prezentam o selectie cu cele mai amuzante bancuri facute pe seama lor. continuă pe Adevărul

Cele mai bune bancuri cu preoti. Cum reactioneaza parintele reformat prins de politist jucand poker

Pe seama preotilor nu s-au facut inotdeauna bancuri. Preotii s-au bucurat de respectul enoriasilor, glumele pe seama lor fiind privite cu suspiciune.

Reduceri eMAG roboti de bucatarie. Cele mai bune oferte de astazi

Daca vreti sa va cumparati un robot de bucatarie in aceasta perioada, trebuie sa analizati oferte eMAG. Iata, in acest articol, cateva dintre cele mai bune reduceri eMAG roboti de bucatarie.

Cele mai bune oferte la centrale termice de la eMAG

Cei care cauta o centrala termica in aceasta perioada, trebuie sa studieze oferte celui mai mare magazin electronic. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG centrale termice de astazi.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Gemeni

Badea Gheorghe se plimba pe strada cu cei doi copii ai lui. Un cunoscut care il vede, ii spune: Bade Gheorghe, ce faini copiii ai! Si ce mai seamana intre ei! Dapai cum nu, ca doara is.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Monstru

Alinuta vine plangand la mica-sa si ii spune: - Mami, mai, toti copiii spun ca sunt un monstru! - Nu plange fata mea. Asa sunt copiii, rautaciosi. Nu-i baga in seama. Ia si pune-ti cele trei capete pe perna si culc.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Remix

La 13-14 cu Andrei Gheorghe se difuzeaza melodia Who let the dogs out Un moldovean suna si-l intreaba daca stie remixul la melodie: La care Andrei spune : Sini o lasat canii afara sini, sini,.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Secretul

La o petrecere, invitatii se contrazic pe tema: barbatii sau femeile, care sunt mai de incredere? - Nici o femeie, spune un barbat de-a dreptul suparat, nu poate pastra un secret. - Nu prea cred ca.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Creta

La ora de matematica Bula ii sopteste ceva unui coleg. Prefesoara il vede si il intreaba: - Bula, ai spus ceva? - I-am spus lui Strula ca sunt clar-vazator. - Adica? Poti sa ne dai un exemplu? - Pai vad prin.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Sticla de sampanie

In compartimentul unui tren se afla Ileana Cosinzeana,Fat Frumos,un politist prost si un politist destept. Pe masa este o sticla de sampanie. Trenul trece printr-un tunel. Cand trenul iese din tunel, se constata ca.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Vecinul

Alinuta statea pe prispa casei, si plangea. Mama ei o intreaba: - De ce plangi, mai Alinuta? - Pai, cum sa nu plang, cand vad ca vecinu Ilie, se joaca numai cu tine??? .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )