Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cele mai bune carti din 2017. Pe care le-ai citit?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai bune carti din 2017. Pe care le-ai citit?

Iata o lista cu cele mai bune recomandari in materie de carti ale anului 2017, potrivit Bloomberg. continuă pe Wall-Street Ro

Filmul pe care Christopher Nolan, regizorul Dunkirk, il considera unul dintre cele mai bune facute vreodata VIDEO

Christopher Nolan 47 de ani), regizorul apreciatului film de razboi Dunkirk 2017), nominalizat si castigator la Oscar 2018, spune despre un film indian ca este unul dintre cele mai bune filme realizate vreodata.

Finala Asia Express, cele mai bune cifre de audienta din acest sezon: a depasit Las Fierbinti pe urban si comercial

Finala primului sezon ,,Asia Express, de la Antena 1, a ocupat primul loc in preferintele romanilor la orase si pe publicul comercial. Editia ultimei aventuri pe teritoriul asiatic a avut cele mai bune cifre de pana acum, reusind sa depaseasca chiar si Las Fierbinti, de la Pro TV.

Platforma online care iti arata unde sunt cele mai subrede cladiri din Capitala. Care sunt constructiile grav afectate

Incidentul din Centrul Vechi din Capitala unde, in aceasta dimineata, bucati mari dintr-un un balcon au cazut peste doua masini care au fost grav avariate readuce in discutie starea acestor cladiri din zona istorica. Constructia de unde s-a desprins tencuiala este in clasa I de risc seismic si este una din cele 38 de astfel de constructii care se afla, oficial, intr-o stare jalnica si pun in pericol vietile locatarilor sau ale trecatorilor.

Care sunt cele mai bune vopsele naturale pentru ouale de Paste

Ouale vopsite natural sunt preferate de tot mai multa lume. Cojile de ceapa, spanacul, sfecla sau sucul de afine sunt doar cateva dintre alternativele la care putem apela in aceste zile.

eMAG reduceri telefoane. Cele mai bune 3 oferte de Paste

EMAG reduceri telefoane. Sfarsitul de an este un moment perfect sa te rasfeti cu un cadou frumos, pe care ti-l doresti de mult timp. Daca visezi la un telefon mobil performant, ai noroc: multe modele sunt acum la reducer.

Cele mai bune restaurante frantuzesti din Bucuresti

Sunt surprinzator de putine restaurante frantuzesti in Bucuresti si nu vorbesc acum doar despre restaurantele cu bucatarie fina, Haute Cuisine, ci despre toate, in special bistrourile frantuzesti, pe care te-ai astepta sa le gasesti la tot pasul intr-un oras care inca se mandreste aducandu-si aminte de eticheta cu Micul Paris.

MedLife a finalizat una dintre cele mai mari tranzactii din domeniul medical din Romania, cumparand integral divizia de servicii medicale Polisano

Conform comunicatului de presa remis catre Redactie, MedLife anunta finalizarea tranzactiei de cumparare a pachetului de 100% de actiuni a diviziei de servicii medicale Polisano, companie din top 10 cei mai mari operatori de servicii medicale din Romania, ca urmare a aprobarii acesteia de catre Consiliul Concurentei.

Cele mai bune exercitii care ne ajuta sa ardem grasimea de pe abdomen

Arderea grasimii de pe abdomen este o modalitate sigura de a va imbunatati starea de sanatate. Ultimele cercetari au aratat legatura periculoasa intre intre marimea taliei si bolile de inima, diabetul si chiar unele forme de cancer.

MESAJE DE PASTE. Cele mai bune urari pentru Facebook

La fel ca in cazul altor sarbatori, Pastele s-a dovedit a fi mereu o ocazie buna de a sta alaturi de familie si prieteni si a-i face pe cei dragi fericiti.

Una dintre cele mai importante banci din Romania dispare. Ce se va intampla cu conturile clientilor

Banca Transilvania a devenit proprietar al pachetului majoritar de actiuni detinut de Eurobank Group la Bancpost si al actiunilor detinute de ERB Retail Services IFN si ERB Leasing IFN, conform unui comunicat emis.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )