Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cele mai bune exercitii care ne ajuta sa ardem grasimea de pe abdomen

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune exercitii care ne ajuta sa ardem grasimea de pe abdomen

Arderea grasimii de pe abdomen este o modalitate sigura de a va imbunatati starea de sanatate. Ultimele cercetari au aratat legatura periculoasa intre intre marimea taliei si bolile de inima, diabetul si chiar unele forme de cancer. continuă pe Adevărul

Filmul pe care Christopher Nolan, regizorul Dunkirk, il considera unul dintre cele mai bune facute vreodata VIDEO

Christopher Nolan 47 de ani), regizorul apreciatului film de razboi Dunkirk 2017), nominalizat si castigator la Oscar 2018, spune despre un film indian ca este unul dintre cele mai bune filme realizate vreodata.

Finala Asia Express, cele mai bune cifre de audienta din acest sezon: a depasit Las Fierbinti pe urban si comercial

Finala primului sezon ,,Asia Express, de la Antena 1, a ocupat primul loc in preferintele romanilor la orase si pe publicul comercial. Editia ultimei aventuri pe teritoriul asiatic a avut cele mai bune cifre de pana acum, reusind sa depaseasca chiar si Las Fierbinti, de la Pro TV.

eMAG reduceri telefoane. Cele mai bune 3 oferte de Paste

EMAG reduceri telefoane. Sfarsitul de an este un moment perfect sa te rasfeti cu un cadou frumos, pe care ti-l doresti de mult timp. Daca visezi la un telefon mobil performant, ai noroc: multe modele sunt acum la reducer.

Cele mai bune restaurante frantuzesti din Bucuresti

Sunt surprinzator de putine restaurante frantuzesti in Bucuresti si nu vorbesc acum doar despre restaurantele cu bucatarie fina, Haute Cuisine, ci despre toate, in special bistrourile frantuzesti, pe care te-ai astepta sa le gasesti la tot pasul intr-un oras care inca se mandreste aducandu-si aminte de eticheta cu Micul Paris.

Cum arata acum cea mai frumoasa actrita care a jucat-o pe Fecioara Maria

A fost una dintre cele mai frumoase actrite care au interpretat-o pe Fecioara Maria intr-un film despre viata lui Iisus Hristos. Este vorba despreOlivia Hussey, o actrita britanica cu origini.

Reduceri eMAG televizoare. Cele mai tari oferte la cele cu diagonala mare

Magazinul online eMAG anunta oferte foarte avantajoase la mai multe categorii de electronice si electrocasnice. Iata care sunt cele mai avantajoase reduceri eMAG televizoare.

Care sunt cele mai atractive locuri de munca pentru tinerii din Romania?

Cele mai atractive locuri de munca pentru tinerii romani cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani, sunt cele de programator, designer de jocuri, blogger si vlogger, potrivit unui studiu realizat de compania de cercetare de piata online YouGov, la.

Canalul de YouTube care iti arata cele mai mari greseli din filme

Un canal de YouTube iti arata cele mai mari greseli din cele mai cunoscute filme. Fie ca este vorba despre secvente lipsite de logica sau greseli de montaj sau replici bizare, CinemaSins iti arata tot ce e gresit la ele. CinemaSins este un canal de Youtube realizat de Jeremy Scott, care este si naratorul clipurilor [].

FELICITARI DE PASTE 2018: Cele mai frumoase felicitari pe care sa le trimiteti celor dragi

FELICITARI DE PASTE 2018 Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa fiti impreuna cat mai mult timp, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit! URARI DE PASTE 2018 URARI DE.

Romania ramane tara cu cele mai multe nasteri inregistrate in randul mamelor adolescente

Romania ramane tara cu cele mai multe nasteri inregistrate in randul mamelor adolescente, unde aproape 14% din bebelusi sunt nascuti de mame care au mai putin de 20 de ani. Romania se numara in topul clasamentului celor mai tinere mame care au pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )