Libnet.ro
UNICEF

16:45

Platforma online care iti arata unde sunt cele mai subrede cladiri din Capitala. Care sunt constructiile grav afectate

Adevărul Adevărul,
Platforma online care iti arata unde sunt cele mai subrede cladiri din Capitala. Care sunt constructiile grav afectate

Incidentul din Centrul Vechi din Capitala unde, in aceasta dimineata, bucati mari dintr-un un balcon au cazut peste doua masini care au fost grav avariate readuce in discutie starea acestor cladiri din zona istorica. Constructia de unde s-a desprins tencuiala este in clasa I de risc seismic si este una din cele 38 de astfel de constructii care se afla, oficial, intr-o stare jalnica si pun in pericol vietile locatarilor sau ale trecatorilor. continuă pe Adevărul

O romanca din Belgia le-a convins pe mamicile antreprenoare sa-si publice povestile de succes pe o platforma online

Alina Bota 45 de ani) a creat o platforma online care reuneste sute de femei care au pornit pe drumul antreprenoriatului.

Premierul Viorica Dancila este convocata, astazi, de PNL in plenul Camerei Deputatilor pentru a le explica romanilor unde sunt banii din cresterea economica

Premierul Viorica Dancila ar urma sa mearga, astazi, in plenul Camerei Deputatilor, la solicitarea PNL, pentru a le spune romanilor, la Ora prim-ministrului, unde sunt banii din cresterea economica, ce se intampla cu tara si incotro se indreapta.

Premierul Viorica Dancila este convocata in plenul Camerei Deputatilor pentru a le explica unde sunt banii din cresterea economica

ACTUALIZARE 16:45 Premierul Viorica Dancila afirma ca discursul alarmist al opozitiei nu a facut bine Romaniei Referindu-se la cheltuielile bugetare efectuate anul trecut, Dancila a precizat: Datorita rezultatelor mai bune, in 2017 cheltuielile bugetare au fost cu 34 miliarde de lei mai mari ca in 2016. Pentru prima oara dupa foarte multi ani, s-a reusit reducerea cheltuielilor cu bunuri si servicii, cu 300 miliarde de lei. *ACTUALIZARE 16:35 Premierul Viorica Dancila si-a inceput alocutiunea prin a anunta o crestere economica record in 2017 Viorica Dancila, prezenta la sedinta Ora Premierului, a declarat ca tara noastra a inregistrat in 2017 o crestere record de 7%, in timp ce valoarea adaugata in economie a fost de aproape 94 miliarde de lei. ------------ *ACTUALIZARE 16:25 Sedinta Ora Premierului a inceput. Vicepresedintele PNL Raluca Turcan solicita demisia ministrului Muncii in deschiderea sedintei, deputatul PNL Raluca Turcan declara ca zeci de mii de romani pleaca din tara naostra din cauza lipsei de oportunitati la angajare, in timp ce in structurile statului sunt angajati PSD-isti. ----------- Premierul Viorica Dancila ar urma sa mearga, astazi, in plenul Camerei Deputatilor, la solicitarea PNL, pentru a le spune romanilor, la Ora prim-ministrului, unde sunt banii din cresterea economica, ce se intampla cu tara si incotro se indreapta.

Reduceri eMAG espressoare. 10 aparate care iti fac o cafea perfecta si sunt la oferta

Cel mai mare magazin online din Romania, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai avantajoase oferte si reduceri eMAG espressoare, in aceasta perioada.

Mircea Diaconu, despre protocoalele secrete: De ce oamenii din CSAT nu au spus nimic? Unde sunt acesti oameni?

Europarlamentarul Mircea Diaconu considera ca toti cei care faceau parte din CSAT, la momentul semnarii protocoalelor secrete, ar fi avut obligatia morala sa vorbeasca, atunci cand societatea a cerut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )