Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune fotografii ale anului facute cu iPhone

Playtech Playtech,
Cele mai bune fotografii ale anului facute cu iPhone

Acum doua zile s-au acordat premiile iPhone Photography Awards, pentru cele mai bune fotografii realizate cu acest dispozitiv mobil. Imaginile sunt spectaculoase, desi sunt facute doar cu un telefon mobil. Premiile se acorda anual de acum sapte ani incoace si fiecare castigator al fotografiei anului primeste un iPad Air, iar castigatorii la fiecare categorie vor primi un lingou de aur. Prea multe cuvinte strica. Mai jos aveti fotografiile castigatoare. Fotograful anului Julio Lucas SUA Locul secund Jose []. continuă pe Playtech

E inca cea mai frumoasa! Cele mai bune fotografii vintage cu Marilyn Monroe!

O actrita legendara a Hollywood-ului, Marilyn Monroe ramane chiar si acum, la mai bine de jumatate de secol de la tragica ei trecere in nefiinta, un adevarat simbol al frumusetii, al rafinamentului, elegantei si feminitatii. Iata cateva dintre cele mai reusite fotografii vintage cu Marilyn Monroe!.

Cele mai bune 10 proiecte de la Scoala Altfel, premiate de Ministerul Educatiei

Cele mai bune 10 proiecte desfasurate anul acesta in saptamana Scoala Altfel7 - 11 aprilie)au fostpremiate miercuri de ministrul Educatiei, Remus Pricopie, toate organizate de scoli din tara.

Cele mai bune aplicatii de alergat pe iOS, Android, Windows Phone si BlackBerry

Cu ocazia lunii MobileFit, cei de la WPCentral au realizat un sondaj pentru a vedea care sunt cele mai bune aplicatii de alergat pe mobile. Desi nu este un eveniment foarte popularizat in tara noastra, acest detaliu conteaza mai putin. Important este ca, la nivel global, luna aceasta este MobileFit, un eveniment menit sa promoveze efortul fizic, preferabil monitorizat de catre un gadget. Cu aceasta ocazie, cei de la WPCentral au intrebat utilizatorii comunitatii Mobile Nations care este cea mai [].

Cele mai bune decapotabile pentru calatoriile lungi

Ce poate fi mai placut decat sa simti cum vantul iti flutura parul in timp ce decapotabila ta toarce linistita in drum spre o vacanta? in ultimii ani, decapotabilele au devenit mult mai elegante, rapide si foarte usor de conduc, chiar daca conditiile meteo sunt nefavorabile.

Reusita vine de pe tocuri. TOP 10 cele mai bune tari pentru femeile antreprenor

Considerat mai mult un domeniu al barbatilor, antreprenoriatul atrage tot mai mult femeile in intreaga lumea, in special in tarile foarte dezvoltate. Indiferent de loc, si femeile, la fel ca barbatii, care doresc sa creasca afaceri au nevoie de un.

TOP Cele mai valoroase loturi ale Cupei Mondiale. Echipa de 1 miliard de dolari

Cupa Mondiala este fara indoiala cea mai importanta competitie de fotbal din lume, iar atunci cand vine vorba de valoarea loturilor finale trimise in Brazilia sumele sunt ametitoare. Cel mai scump lot este cel al campioanei en titre, Spania, ajungand la aproape 1 miliard de dolari.

Cele mai bune alimente pentru slabit vara! Cum te ajuta sa dai jos kilogramele in plus

In ciuda a ceea ce se crede, alimentele recomandate prin diverse mijloace pentru a fi consumate vara nu sunt indicate in marea lor majoritate. Acest lucru se intampla din cauza ca majoritatea acestor alimente sunt foarte.

Cele mai bune alimente pentru slabit vara! Cum te ajuta sa dai jos kilogramele in plus

In ciuda a ceea ce se crede, alimentele recomandate prin diverse mijloace pentru a fi consumate vara nu sunt indicate in marea lor majoritate.

Complexul Oltenia sustine ca a obtinut cele mai bune preturi pentru energia vanduta pe OPCOM

Complexul Energetic Oltenia CEO) a extras 47,80 de milioane de tone de carbune si a produs 27 de terrawati in primii doi ani de functionare, se arata intr-un comunicat de presa postat pe site-ul gigantului energetic.

Cele mai bune filme de la TIFF sunt proiectate la Bucuresti

Peliculele castigatoare la Festivalul International de Film Transilvania TIFF) vor putea fi vizionate la Bucuresti, in perioada 10-19 iunie, la Cinema Studio, Cinema Elvira Popescu si Jai Bistrot.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )