Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reusita vine de pe tocuri. TOP 10 cele mai bune tari pentru femeile antreprenor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Reusita vine de pe tocuri. TOP 10 cele mai bune tari pentru femeile antreprenor

Considerat mai mult un domeniu al barbatilor, antreprenoriatul atrage tot mai mult femeile in intreaga lumea, in special in tarile foarte dezvoltate. Indiferent de loc, si femeile, la fel ca barbatii, care doresc sa creasca afaceri au nevoie de un. continuă pe Wall-Street Ro

TOP 10: cele mai nefericite tari

Dreptul la fericire nu este recunoscut ca fiind un drept fundamental al omului, asa cum sunt viata, libertatea sau proprietatea. Cu toate acestea, in societatile in care nevoile primare ale cetatenilor nu sunt satisfacute, emotiile pozitive sunt o.

Cele mai bune aplicatii de alergat pe iOS, Android, Windows Phone si BlackBerry

Cu ocazia lunii MobileFit, cei de la WPCentral au realizat un sondaj pentru a vedea care sunt cele mai bune aplicatii de alergat pe mobile. Desi nu este un eveniment foarte popularizat in tara noastra, acest detaliu conteaza mai putin. Important este ca, la nivel global, luna aceasta este MobileFit, un eveniment menit sa promoveze efortul fizic, preferabil monitorizat de catre un gadget. Cu aceasta ocazie, cei de la WPCentral au intrebat utilizatorii comunitatii Mobile Nations care este cea mai [].

Foto: Top 5 cele mai rapide masini din lume

Exista nenumarate moduri de a masura performantele unei masini, desigur acest top a fost realizat pe baza vitezei maxime ce o poate atinge o masina de serie.

Top 10 cele mai ciudate reality show-uri din lume!

Fenomenul numit reality show a cucerit intregul mapamond, televiziunile de peste tot din lume ajungand sa produca astfel de emisiuni pe tot felul de teme, de la unele banale sau socante si pana la unele extrem de interesante ori de-a dreptul dezgustatoare. Iata in continuare 10 dintre cele mai ciudate reality show-uri din lume, conform zimbio. com.

Top 15 cele mai frumoase locuri din lume! Trebuie sa le vezi macar o data in viata!

De la celebra Sagrada Familia Barcelona) sau Dunele Lencois Brazilia) si pana la Atlantic Ocean Road Norvegia) ori Pongua Falls Vietnam), iata 15 dintre cele mai frumoase locuri de pe pamant, pe care cu siguranta merita sa le vezi cu ochii tai macar o data in viata!.

Cele mai bune filme de la TIFF sunt proiectate la Bucuresti

Peliculele castigatoare la Festivalul International de Film Transilvania TIFF) vor putea fi vizionate la Bucuresti, in perioada 10-19 iunie, la Cinema Studio, Cinema Elvira Popescu si Jai Bistrot.

E inca cea mai frumoasa! Cele mai bune fotografii vintage cu Marilyn Monroe!

O actrita legendara a Hollywood-ului, Marilyn Monroe ramane chiar si acum, la mai bine de jumatate de secol de la tragica ei trecere in nefiinta, un adevarat simbol al frumusetii, al rafinamentului, elegantei si feminitatii. Iata cateva dintre cele mai reusite fotografii vintage cu Marilyn Monroe!.

Cele mai bune reguli ca sa previi infarctul

Statisticile sunt ingrijoratoare: 40 de romani mor zilnic de infarct miocardic, care reprezinta, de altfel, principala cauza de mortalitate in tara noastra.

Cele mai faine piete, targuri si iarmaroace din Occident

Cele mai bune piete, targuri si iarmaroace ale Europei occidentale.

MAGAZIN Cum functioneaza creierul. Top 5 erori stiintifice in filme. E gresit sa iti inveti copilul sa creada in Dumnezeu? Care e numarul preferat al lumii? Sa ne construim propriul sistem solar! Cele mai mari 5 regrete ale oamenilor aflati in pragul mor

Stresul e ca o boala transmisibila. Se ia, cu alte cuvinte. Asta e vestea proasta. Cea buna e ca se transmite doar in proportie de 24-30%, sau cel putin asa reiese din acest studiu facut anul acesta. In MAGAZINUL de azi veti mai afla cele mai frecvente greseli pe care le facem atunci cand iesim la restaurant, despre cum se credea in 1939 ca ne vom imbraca in anul 2000, despre limita spatiului personal de care avem nevoie, dar si cateva texte depre animale si plante bazate si ele-textele- pe studii). Lectura placuta si astept sugestiile voastre pentru optimizarea acestei rubrici. Week-end placut!.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )