Libnet.ro
UNICEF

21:00

Topul brandurilor cu cele mai toxice haine din lume, care se gasesc si in magazinele din Romania

Adevărul Adevărul,
Topul brandurilor cu cele mai toxice haine din lume, care se gasesc si in magazinele din Romania

Mari producatori de haine, care imbraca sute de milioane de oameni din intreaga lume, nu au luat inca suficiente masuri pentru a elimina substantele toxice pe care le folosesc in procesul de fabricatie al taxtilelor. Sunt branduri vestite, la mare cautare, insa in spatele lor se ascund cele mai toxice haine din lume. continuă pe Adevărul

Bataie cu sangria si petrecareti dezbracati dansand in plina strada, la unul dintre cele mai cunoscute festivaluri din lume

Femei in sanii goi, bataie cu vin spiritul liber al participantilor si lipsa inhibitiilor au dat startul unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume.

De ce a vrut Uber sa stii cele mai bune destinatii din Bucuresti afli in weekend

In urma cu cateva saptamani, Uber a comunicat lista celor mai populare 25 de destinatii. Acum, impreuna cu acestea, ofera discount la deplasarile catre ele.

Cele mai populare nume de copii in 2016

S-a intocmit topul celor mai populare nume de copii in anul 2016, iar daca la fete Olivia, Amelia si Charlotte sunt cap de lista, pentru baieti favorite sunt Ezra, Asher si Atticus.

TOP cinci cele mai bune parcuri acvatice din lume: aici traiesti experiente extreme

Cu tobogane pe care sa traiesti cea mai extrema experienta din viata, dar si zone in care sa iti regasesti linistea dupa atingerea adrenalinei, acestea sunt cele mai bune cinci parcuri acvatice din lume, potrivit TripAdvisor.

Cum arata cel mai mare purificator de aer din lume, aparatul care poate transforma smogul in bijuterii

Un designer olandez a reusit sa conceapa cel mai mare purificator de aer din lume. Acesta nu numai ca face aerul mai respirabil, dar si transforma particulele poluante in bijuterii.

Cum arata cel mai bun hotel din lume, in 2016: pentru ce platesc turistii 10.000 de euro pe noapte FOTO VIDEO

Plajele virgine, centrele spa construite in copaci seculari si vilele amenajate rustic se numara printre punctele forte ale hotelului votat anul acesta cel mai bun din lume, in cadrul premiilor oferite de ghidul de calatorii Travel + Leisure.

A murit cel mai trist urs polar din lume. Destinul tragic al ursului tinut captiv la 40 de grade Celsius

Un urs polar care a devenit cunoscut presei drept cel mai trist urs polar din lume a murit in cusca sa dintr-o gradina zoologica din Argentina. Arturo a fost fortat sa supravietuiasca.

Cele mai bune fotografii ale anului 2016, conform National Geographic

S-a incheiat de curand concursul anual de fotografie organizat de National Geographic, iar fotografiile alese drept cele mai bune ale anului 2016 sunt absolut uluitoare.

Cele mai mari nemultumiri ale unui cuplu

Oricat de mult ti-ai iubi partenerul de viata, tot sunt momente cand pur si simplu acesta te scote din minti. Iata cele mai mari nemultumiri ale unui cuplu, asa cum reiese dintr-un sondaj realizat de site-ul.

Motivul pentru care Clujul are cele mai bune rezultate la Evaluare si Bacalaureat

Clujul este judetul in care, in mod constant, rezultatele obtinute de elevi la examenele de tip Evaluare Nationala sau Bacalaureat sunt printre cele mai bune. Niciodata, in ultimii cinci ani, Clujul nu a lipsit dintre primele trei judete din tara, in timp ce rezultatele altor judete au cunoscut fluctuatii spectaculoase.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )