Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cele mai bune rezultate din ultimii 10 ani pentru Clubul Rizea Wushu

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune rezultate din ultimii 10 ani pentru Clubul Rizea Wushu

Clubul Sportiv Rizea Wushu s-a intors de la Campionatul National de Wushu cu 6 medalii de aur, 2 de argint si 5 de bronz. continuă pe Adevărul

ALEGERI LOCALE 2016. Bilant MAI: Au fost cele mai sigure alegeri din ultimii ani

Ministerul Afacerilor Interne transmite ca, din punct de vedere al ordinii si sigurantei publice, alegerile locale din acest an au fost cele mai sigure alegeri din ultimii ani.

Numarul romanilor restantieri la banci a atins cel mai ridicat nivel din ultimii 2 ani: peste 728.000 in aprilie

Numarul restantierilor este in continua crestere. Potrivit datelor Biroului de Credit, publicate de Banca Nationala a Romaniei, numarul persoanelor fizice cu restante de peste 30 de zile la banci si institutii financiare nebancare IFN) a crescut in.

Rata somajului din Polonia, la cel mai mic nivel din ultimii opt ani

Rata somajului in Polonia a scazut in luna mai la cel mai redus nivel din 2008, partial datorita deciziei companiilor multinationale de a-si stabili centre in cea mai mare economie emergenta din UE, informeaza Reuters.

Aproape 1.500 de inculpati trimisi in judecata in dosare de abuz in serviciu in ultimii 10 ani

Aproape 1. 500 de inculpati au fost trimisi in judecata in ultimii 10 ani in dosare ce au avut ca obiect si infractiunea de abuz in serviciu, a anuntat Directia Nationala Anticoruptie DNA), prin intermediul unui comunicat de presa.

DNA: 1.500 de inculpati au fost trimisi in judecata in ultimii 10 ani pentru abuz in serviciu

Aproape 1. 500 de inculpati au fost trimisi in judecata in ultimii 10 ani in dosare ce au avut ca obiect si infractiunea de abuz in serviciu, a anuntat miercuri Directia Nationala Anticoruptie. Potrivit unui comunicat al DNA, citat de Agerpres, incepand din anul 2006, au fost inaintate instantelor 241 de cauze ce au vizat si infractiunea de abuz in serviciu. Dintre cei 1. 471 de inculpati trimisi in judecata, 569 au fost condamnati doar in ultimii trei ani si jumatate.

Ce pagube au facute cele mai grave inundatii din Franta din ultimii 30 de ani

Costul celor mai grave inundatii din Franta din ultimele trei decenii ar putea ajunge la doua miliarde de euro, asiguratorii francezi estimand ca vor primi cereri de despagubiri in valoare de sute de milioane de euro, transmit Euronews si France 24, citate de Agerpres.

Cele mai bune solutii de economisire pentru persoanele cu venituri peste medie

Depozitele bancare, conturile de economii sau fondurile mutuale sunt printre cele mai accesibile metode de economisire in randul oamenilor cu venituri medii. In schimb, pe masura ce averea acestora creste, alegerile cu privire la mijloacele in care.

ALEGERI LOCALE 2016. PSD castiga cele mai multe primarii din Salaj

PSD a reusit sa obtina cele mai multe voturi in judetul Salaj, reusind sa castige 25 de primarii, inclusiv Primaria Zalau, in timp ce PNL a castigat 21 primarii si UDMR - 14 primarii.

Curiozitati la votul din Bucuresti: Sectia fruntasa e in Sectorul 1, sectia codasa in Sectorul 3. Cele mai multe voturi, de la femeile peste 45 de ani

La ora 9. 15, datele prezentate in timp real de Biroul Electoral Centrala arata ca in Bucuresti votasera doar 2,6% dintre votantii de pe liste, cea mai slaba prezenta din toata tara. Sectia de vot cu cea mai mare prezenta e in sectorul 1, la COMPLEXUL SOCIAL DE SERVICII ODAI, cu 6,02%, iar sectia de la SCOALA GIMNAZIALA NR. 78 prezenta e de 0%.

Adriana Bahmuteanu a luat una dintre cele mai mari decizii din viata sa: Ma marit si fac copil

Prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuteanu a decis in sfarsit sa puna capat lucrurile urate din viata sa, sa depaseasca episodul legat de divort si sa-si vada in continuare de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2813 seconds )