Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cele mai ciudate hobby-uri

Adevărul Adevărul,
Cele mai ciudate hobby-uri

Provocarile cotidiene sunt de multe ori surse ale stresului, fapt care trebuie contrabalansat prin petrecerea timpului liber intr-un mod placut. Totusi, unii aleg sa aiba pasiuni iesite din comun. Topnetz. com trece in revista cateva dintre cele mai ciudate hobby-uri intanite in diferite zone de pe mapamond. continuă pe Adevărul

GALERIE FOTOVIDEO: TOP 5 smartphone-uri cu cele mai ciudate nume si caracteristici

Producatorii de smartphone-uri, din de a iesi in evidenta, promoveaza produse cu nume si caracteristici ciudate. Unele dintre modele sunt clone ale unor smartphone-uri deja celebre precum iPhone 6, altele pur si simplu, pe langa numele ciudat au si caracteristici stranii. Bobarnac, Cristal, Fantoma sau Lichid, sunt doar cateva dintre gadget-urile cele mai ciudate.

Cele mai ciudate lucruri despre olteni. Tu stii unde sunt La Trenul Pierdut, unde bei pana uiti de drum, sau La Crucea de Piatra - locul confiscat de prostituate?

Oltenii isi aduc aminte cu zambetul pe buze ca, inainte de Revolutie, isi dadeau intalnire in punctele cheie ale orasului. Sociologii au declarat ca aceste repere i-au ajutat pe oameni sa comunice mai usor.

TOP Cele mai periculoase jucatoare la Indian Wells si Miami. Ce loc ocupa Halep, pe hard-ul american

Indian Wells 2015. Turneul Premier Mandatory de la Indian Wells este cel mai important dupa cele de Grand Slam, atragand nu doar un public numeros, ci si cele mai bune jucatoare de tenis din lume. Experienta este asadar importanta.

Piata asigurarilor in 2014: Topul societatilor de asigurari cu cele mai mari venituri este condus de Allianz-Tiriac Asigurari/Omniasig VIG a platit cele mai mari despagubiri

Societatile de asigurari au raportat anul trecut venituri din prime brute subscrise de peste 8,09 miliarde lei, in scadere cu 0,34% fata de anul 2013, in timp ce despagubirile platite au scazut cu 2,78% pana la 4,84 miliarde lei, confrm datelor publicate joi de ASF. Topul primelor 10 societati de asigurari generale in functie de venituri este condus de Allianz-Tiriac Asigurari cu o cota de piata de 13,76%), urmata de Omanisig 13,33%), Astra 11,89%), Groupama 10,34%) si Carpatica 8,58%). De cealalta parte, topul societatilor care au platit cele mai mari despagubiri anul trecut este dominat de Omniasig 16,58%), urmata de Astra 12,26%), Uniqa 11,89%), Groupama 11,57%) si Allianz-Tiriac 10,03%).

Cum aratau cele mai populare website-uri cu mai multi ani in urma

Cele mai populare website-uri din ziua de astazi, desi au pastrat elemente de baza, aratau diferit in urma cu cativa ani. Site-urile pe care le accesati aproape zilnic in prezent nu aveau acelasi design cu cativa ani in urma. Pentru a face fata traficului imens si numarului din ce in ce mai mare de utilizatori, [].

Cele mai frumoase lacuri de pescuit din Salaj

La Virsolt, Salatig si Benesat, amatorii de gen gasesc cele mai frumoase lacuri de pescuit din Salaj. Cunoscatorii spun ca, dincolo de frumusetea locurilor, lacurile sunt si pline de peste.

Cele mai frumoase lacuri de pescuit:Sarulesti - balta unde se prind crapi-gigant,Paltinu - marea din munti cu pesti cat o masina

Primavara si-a intrat oficial in drepturi, iar romanii care iubesc pescuitul sunt deja in cautarea celor mai frumoase lacuri. Adevarul va prezinta cele mai frummoase lacuri de pescuit din tara.

Cele mai frumoase lacuri de pescuit: Cincis, lacul care a inghitit cinci sate

Lacul Cincis din vecinatatea Hunedoarei este un lac artificial, creat la inceputul anilor 1960 pe vatra a cinci sate din Tinutul Padurenilor. A fost principala sursa de alimentare cu apa a municipiului si a combinatului siderurgic din Hunedoara si poate fi considerat unul dintre cele mai frumoase lacuri de pescuit din Romania.

Cele mai frumoase lacuri de pescuit. Paltinu, marea din munti cu pesti cat o masina

Lacul Paltinu, format de barajul cu acelasi nume de pe Valea Doftanei, este o destinatie preferata de pescarii din Prahova, dar si din alte judete. Zona extrem de pitoreasca, legendele despre pestii cu dimensiuni aproape monstruoase, speciile variate de pesti rapitori fac din Paltinu unul dintre cele mai frumoase lacuri de pescuit din Romania.

Cele mai bune legume si fructe pentru inima

Cand vine vorba de sanatatea cardiaca, alimentele pe care le consumam ne pot proteja de bolile de inima sau pot favoriza aparitia lor. Noi iti spunem in randurile de mai jos care sunt cele mai bune fructe si legume pentru inima ta!.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )